-
April 10th, 2012, 14:46
درخواست
سلام
من طراح وب هستم می خوام برای مشتری خودم هاست خودم ایجاد کنم
یعنی از عامل نخرم تو اینترنت گشت زدم اتو سایت های خارجی قیمت ها خوبه نمیدونم به کدوم اطمینان کنم
میشه شما منو راهنمایی کنید مثلا یه ساتی زده بود 10 گیگ سالیانه به پول ما میشه 220 تومن این سایت AXSpace Affordable Linux Web Hosting - A Reliable Place For Your Business
ولی 1 گیگ دارن تو ایران میدن 60 تومن خیلی ای میگن از هاست ایران استفاده کن قیمت ها خیلی بالاست...
شما کدوم سایت ها رو پیشنهاد میکننین مرسی
یک سوا وقتی تو یک پکیجی نوشته میشه 10 گیگ و ad domain 15 یعنی اگه 10 گیگو بشکونم فقط روش میتونم 15 دامین ثبت کنم؟
-
-
April 10th, 2012 14:46
# ADS
-
April 10th, 2012, 16:35
عضو جدید
پاسخ : درخواست
سلام دوست عزیز
پیشنهاد من اینه که از دردسر دلار و ... واسه خرذید از سایت های خارجی راحت بشی از شرکت ها و یا اشخاصی که معتبر هستند و داخل هم هستند و مسلما پشتیبانی و دسترسی راحت تری دارن رو انتخاب کنی
داخلی هم می تونی 10 گیگ و اکثر امکانات نامحدود رو با کمتر از 200 هزار تومان گیر بیاری
من stchost.com mihanwebhost.com رو پیشنهاد میکنم
البته زیادن دوستانی که من نمی شناسم
از این دو شرکت من کاملا راضی بودم وقتی سرویس داشتم ازشون
-
تعداد تشکر ها از keywan به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2012, 16:59
عضو دائم
واقعا منم مندم چرا برخی دوستان با اینکه ایرانین و به ایرانی جماعت اعتماد ندارن شما کایفیه یک بار به پشتیبانی این سایتاخارجی احتیاج داشته باشی باید....
منم پیشنهادم ایرانه
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2012, 17:59
شما این سایتو چطور میبیننید www.hostgator.com/
الان این سایت که قیمت ها کم هستند سرعت پاینه؟
-
-
April 10th, 2012, 18:04
عضو جدید
این سایت از سایت های معروف هست
اما... شما زبان انگلیسیتون در چه حدی هست ؟
تفاوت زمانی را در نظر گرفتید؟ (برای پشتیبانی)
تحریم رو در نظر گرفتید و اینکه ممکنه در اواسط کار به شما دیگه سرویس ندن؟
یک سرچ در همین سایت بزنید اینقدر کهنه کار و مورد اعتماد در همین وب فارسی هستند.
همچنان پیشنها من داخلی هست
-
-
April 10th, 2012, 18:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
واقعا منم مندم چرا برخی دوستان با اینکه ایرانین و به ایرانی جماعت اعتماد ندارن شما کایفیه یک بار به پشتیبانی این سایتاخارجی احتیاج داشته باشی باید....
منم پیشنهادم ایرانه
منظورتون از این قسمت چیه؟
اتفاقا بنده که با هاستینگ های خارج از کشور کار کردم خیلی پشتیبانی بهتری نسبت به ایران دارند و خیلی مسئول تر عمل میکنند نسبت به هاستینگ های ایرانی
البته این رو هم بگم که هاستینگ های ایرانی هم با این خصوصیات وجود دارند ولی به دلیل قیمت های بالایی که برای خدماتشون دارن اکثرا توصیه نمیشن
-
-
April 10th, 2012, 18:20
عضو جدید
دوست عزیز همه سرویس دهنده ها که قیمتهاشون بالا نیست
و تا موقعی که ما وارد کننده تکنولوژی هستیم مسلما باید قیمتهامون بالاتر از خارج از کشور باشه
یک سرویس در ایران با 50 گیگ پهنای باند رو در سرویسهای خارجی با پهنای باند نامحدود ارئه می دن و ...
-
-
April 10th, 2012, 18:29
عضو انجمن
سلام صحبت دوستان صحیح هست اگر نمی خواهید دردسر کار بصورت مستقیم با شرکت خارجی و به اضافه چنج به دلار و شک ها و نوسانات وبیران کنندهای که تا 2 ماه همه شاهدش بودند، داشته باشید .
با شرکت های داخلی کارکنید هستند شرکت های زیادی که منصف با پشتیبانی توانا و حرفه ای صادقانه دارند خدمات می دهند.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از amirfateh به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2012, 18:32
عضو جدید
جناب فاتح، هم صحبت هاشون تایید میشه و هم خودشون و خدماتشون
-
-
April 10th, 2012, 18:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
keywan
دوست عزیز همه سرویس دهنده ها که قیمتهاشون بالا نیست
و تا موقعی که ما وارد کننده تکنولوژی هستیم مسلما باید قیمتهامون بالاتر از خارج از کشور باشه
یک سرویس در ایران با 50 گیگ پهنای باند رو در سرویسهای خارجی با پهنای باند نامحدود ارئه می دن و ...
همه ی سرویس دهنده قیمتاشون بالا نیست و ولی کیفیت خدماتشون مثل هاستینگ های برتر ایرانی نمیرسه وفقط اسم هاستینگ رو یدک میکشن
منظورتون از واردکننده ی تکنولوژی چیه؟!!!!
مثالتون هم بالعکس صدق میکنه چون بیشتر هاستینگ های خارجی هستند که برای تضمین خدمات پهنای باند کمتری به یوزر میدن مگر اینکه off داشته باشه
-