نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: استفاده 100 درصدی اسکریپت از سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض استفاده 100 درصدی اسکریپت از سایت

درود و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار

بابت عنوان مطلب عذر خواهی میکنم . منظورم استفاده 100 درصدی اسکریپت از سرور بود.یک سوال داشتم . من در هاست اشتراکی سرویس داشتم . منابعم در گذشته 2 هسته سی پی یو و 2 گیگ رم بود. هاست کلود لینوکس بود . ولی افزایش بازدید های سایت باعث شد سی پی یو کم بیاد و وقتی به ماکسیمم استفاده از سی پی یو میرسید سایت رو دان میکرد . البته حالت عادی هر دوهسته در 40 درصد استفاده بودن و گهگاهی 100 درصد میشدن که باعث میشد روزی 2-3 بار سایت برای چند دقیقه دان بشه . وب سرور هم nginx_apache بود . میزان مصرف رم ولی خیلی کم بود . در حد نهایت 200-300 مگ . سایتو به سرور مجازی منتقل کردم . سی پی یو 2 هسته 3.5 گیگاهرتز با 2 گیگ رم . وب سرور همین nginx_apache هستش و از opcache استفاده میکنم . سرعت لود اولیه سایت خیلی پایین اومده . سرور در حالت عادی لود سی پی یو 1 درصد هستش . ولی وقتی میخواد سایت لود بشه تا 80-90 درصد هم میرسه . وقتی هم از طریق سایت check-host.net قسمت درخواست http روی پورت 80 رو چک میکنه با نتیجه بسیار ضعیفی رو به رو میشه . ضمن اینکه سی پی یو در کل مدت تست روی 100 درصد هستش هر 2 هسته . عکس راست مربوط به تست پورت 80 صفحه اصلی سایتمه و عکس چپ هم مربوط به تست پورت 80 یک فایل ایندکس هست ورژن دیتابیس هم mariaDB 10 . 1 هستش. مشکل از کجاست ؟ ممکنه از کانفیگ وب سرور باشه یا نه واقعا منابع بیش از حد کم دارم؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم

http://uupload.ir/files/yieb_untitled.png
    ویرایش توسط saeed.5570 : January 1st, 2017 در ساعت 20:52

2. تعداد تشکر ها از saeed.5570 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)