-
February 10th, 2012, 21:24
عضو انجمن
مشکل با فایل vmdk
با سلام
من در وی ام ور یک فایل با پسوند vmdk برای نصب میکروتیک 5.7 استفاده کردم و یک وی پی اس ساختم. حالا برای ساخت وی پی اس دوم می خواهم دوباره از این فایل استفاده کنم اما بعد از اینکه مراحل ساخت وی پی اس تمام می شود و میخواهم وی پی اس را روشن کنم ارور میدهد که این فایل lock هست. و وی پی اس را روشن نمی کند. دلیلش چیه؟
با سپاس
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
من در وی ام ور یک فایل با پسوند vmdk برای نصب میکروتیک 5.7 استفاده کردم و یک وی پی اس ساختم. حالا برای ساخت وی پی اس دوم می خواهم دوباره از این فایل استفاده کنم اما بعد از اینکه مراحل ساخت وی پی اس تمام می شود و میخواهم وی پی اس را روشن کنم ارور میدهد که این فایل lock هست. و وی پی اس را روشن نمی کند. دلیلش چیه؟
با سپاس
کسی نبود یک راهنمایی به ما بکنه؟؟
-
-
February 10th, 2012 21:24
# ADS
-
February 11th, 2012, 00:26
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با فایل vmdk
دوست من برای راحتی کار از یک فایل که تمام کانفیگ ها را دارد فقط نیاز به ست آیپی دارد را قرار بدید و برای هر vps یک پوشه ساخته و در ضسمت آخر ادرس فایل vmdk جدید را که کپی کرده اید وارد کنید!
اگر مشکلی بود بفرمائید تا راهنمایی کنم!
در ضمن بهتر از این مورد این است که از یک vps کاملا کانفیگ شده تمپلیت بگیرید دپلوی کنید!
موفق باشید!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2012, 18:16
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با فایل vmdk

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
دوست من برای راحتی کار از یک فایل که تمام کانفیگ ها را دارد فقط نیاز به ست آیپی دارد را قرار بدید و برای هر vps یک پوشه ساخته و در ضسمت آخر ادرس فایل vmdk جدید را که کپی کرده اید وارد کنید!
اگر مشکلی بود بفرمائید تا راهنمایی کنم!
یا سلام
من هم همین کار را انجام دادم اما فقط یک وی پی اس ساختم بعد دیگر نتوانستم از اون فایل استفاده کنم!!
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
در ضمن بهتر از این مورد این است که از یک vps کاملا کانفیگ شده تمپلیت بگیرید دپلوی کنید!
موفق باشید!
این مورد را هم بارها امتحان کردم و جواب گرفتم اما فقط میخواهم دلیل اینکه اون فایل کار نمیکنه را بفهمم.
-