-
January 30th, 2012, 22:57
آبدیت whmcs
آبدیت نسخه های اورجینال (با لایسنس) که تاریخ پشتیبانی آن تمام شده است
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
با سلام
من نسخه 4.5 برنامه whmcs را با لایسنس معتبر دارم ولی به علت اینکه از تاریخ خرید آن بیشتر از یکسال گذشته امکان آبدیت آنرا به نسخه 5 ندارم. چون بایست برای آبدیت و پشتیبانی یکساله آن 45 دلار دیگر به پردازم.
با توجه به اینکه نیازی به پشتیبانی ندارم و فقط میخواهم آنرا آبدیت کنم، آیا کسی هست که راهی برای اینکار داشته باشد که بدون پرداخت هزینه بتوانیم برنامه را آبدیت کنیم؟
توجه داشته باشید که نمیخواهم از نسخه های نال شده استفاده کنم چون لایسنس قانونی مادام العمر دارم
با تشکر
-
-
January 30th, 2012 22:57
# ADS
-
January 30th, 2012, 23:06
پاسخ : آبدیت whmcs
فکر نمیکنم راهی جز پرداخت 45 دلار باشه !
-
-
January 30th, 2012, 23:23
من شنیده ام کسی که لایسنس داشته باشد و زمان پشتیبانی آن هنوز تمام نشده است میتواند آخرین نسخه را دانلود کرده و بعد ما آن نسخه را نصب و در مرحله ای که لایسنس میخواهد لایسنس قدیمی خودمان را وارد کنیم. نمیدانم این روش درست است و عملی میباشد یا خیر؟ اگر کسی اینکار را کرده نتیجه اش را بگوید؟
-
-
January 30th, 2012, 23:32
اصلا جواب نمیده باید هزینش رو پرداخت کنید.
-
-
January 31st, 2012, 16:11
سلام
باید پرداخت بشه ، راه دور زدن نداره ، اما کلا نسخه 5 هم چنان آش دهن سوزی نیست خیلی از بچه های هنوز دارن با همون 4 کار میکنن
-
-
January 31st, 2012, 16:22
ورژن 5 محیطش جذابتر و مشتری پسندتره ولی چندان با ورژن های قدیمی تفاوت خاصی ندارند
-
-
January 31st, 2012, 22:16
کسانیکه با هر دو ورژن 4.5 و 5 کار کرده اند بگویند به غیر از ظاهر، چه تفاوتهایی از نظر امکانات با یکدیگر دارند؟
-
-
February 9th, 2012, 18:31

نوشته اصلی توسط
masoudcha
کسانیکه با هر دو ورژن 4.5 و 5 کار کرده اند بگویند به غیر از ظاهر، چه تفاوتهایی از نظر امکانات با یکدیگر دارند؟
در بخش کاربری که اگه شما قالب اختصاصی داشته باشی تفاوتی نداره ، تو نسخه 5 یک قالب پیشفرض ajax اضافه شده که کاربرد هم زیاد نداره
در بخش مدیریتی هم یک مقدار قالب عوض شده و چند تا مورد فنی ساده .
-
-
February 9th, 2012, 18:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m.e
در بخش کاربری که اگه شما قالب اختصاصی داشته باشی تفاوتی نداره ، تو نسخه 5 یک قالب پیشفرض ajax اضافه شده که کاربرد هم زیاد نداره
در بخش مدیریتی هم یک مقدار قالب عوض شده و چند تا مورد فنی ساده .
یعنی همین قالب های 4 روی 5 هم جواب میده یا باید آپدیت بشه!؟ البته قالب ما تقریبا دیفالت 4 هست.
-
-
February 9th, 2012, 18:39

نوشته اصلی توسط
shivahost
یعنی همین قالب های 4 روی 5 هم جواب میده یا باید آپدیت بشه!؟ البته قالب ما تقریبا دیفالت 4 هست.
من که آپدیت کردم از همون قالب قبلی 4 خودم هم استفاده میکنم مشکلی نبود ، تغییری هم تو قالب ندادم
-
تعداد تشکر ها از m.e به دلیل پست مفید