درود و سلام
من تصمیم به راه اندازی یک آپلود سنتر دارم
دوستان چه سیستمی رو پیشنهاد می کنند برای اینکار
با تشکر
درود و سلام
من تصمیم به راه اندازی یک آپلود سنتر دارم
دوستان چه سیستمی رو پیشنهاد می کنند برای اینکار
با تشکر
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
آپلود فایل یا عکس ؟
سلام
شما با توجه به امکانتی که می خواید ارائه بدین باید سیستم سایتتون رو انتخاب کنید
....
کلیجا میتونه مناسب باشه
با سلام کلیجا مانند :
آپلود سنتر عکس و فایل هاستینگ سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
آپلود سنتر فایل !
می خوام طوری باشه که اول همه امکانات رایگان باشه
بعد بتونیم یکسری امکانات رو محدود بکنیم !
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
xfilesharing
با سلام
به نظر بنده بهترین سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی یک آپلودسنتر می تونه WordPress باشه
وردپرس کاملاً open source هست ، دسترسی به کلیه فایل ها دارید برای اعمال تغییر
می تونید با نصب چند افرونه فضایی رو ایجاد کنید برای ارائه سرویس به دو دسته از کاربران ( VIP و عادی )
تنها مسئله ، قالب سایتتون هست که باید هزینه بفرمائید و اگر مناسب هزینه کنید که یک قالب حرفه ای بهتون تحویل داده بشه مطمئن هستم کمتر از 6 ماه 2 برابر هزینه ای که برای همچین سایتی کردید بهتون برگشت داده می شه
با تشکر
Forget Me
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)