نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: برنامه فیلم برداری حرفه ای از محیظ کاربری با ScreenFlash2.5 build0218

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    290
    تشکر شده در
    204 پست

پیش فرض برنامه فیلم برداری حرفه ای از محیظ کاربری با ScreenFlash2.5 build0218

طی چند ساله گذشته آموزش های نوشتاری و کتاب های الکترونیکی جایگاه خودشون رو به فیلم های آموزشی میدهند ، چون این فیلم ها از قابلیت بالایی برخوردار هستند و باعث درک بهتر شده و فرد به راحتی با مطلب آموزشی ارتباط برقرار می کند . در این میان برای ضبط این فیلم های برنامه های متعددی وجود داره که امکانات خاصی نداشته و مهم ترین ابزاری که دارند فیلم برداری از محیط بوده . اما حتما گاهی پیش اومده که بخشی از فیلم نیاز به توضیح داشته باشد یا اینکه بخواهید در فیلم امکانی رو فراهم کنید که در یک زمان مشخص فیلم به صورت اتوماتیک Stop شود . یا اینکه متنی رو به صورت بالنی به فیلم اضافه کنید . نرم افزاری که امروز برای شما آماده کردیم تمامی این امکانات را دارا میباشد و محیط ادیتور خوبی برای ویرایش فیلم داشته و به راحتی می توانید یک فیلم آموزشی با هر کیفیت تهیه کنید . امکانات و توضیحات و دانلود برنامه در ادامه مطلبامکانات نرم افزار :قابلیت فیلمبرداری از محیط ویندوزقابلیت ویرایش حرفه ای فیلم آموزشیقابلیت تعریف کردن برای فیلم برداری از بخشی از ضفحه مانیتورقابلیت تعریف بالن ( توضیحات ) در زمانی از فیلمخروجی کامل با کد HTML برای راحتی استفادهو…دانلود نرم افزار ScreenFlashمنبع : نترلند – سایت اطلاعات و آموزش اینترنتی

2. تعداد تشکر ها ازVatanDC به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    2,860
    تشکر شده در
    1,838 پست

پیش فرض پاسخ : برنامه فیلم برداری حرفه ای از محیظ کاربری با ScreenFlash2.5 build0218

ممنون

طرز كارش چه طوريه ؟

عضو جدید alfavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    199
    تشکر شده در
    147 پست

پیش فرض پاسخ : برنامه فیلم برداری حرفه ای از محیظ کاربری با ScreenFlash2.5 build0218

SnagIt به مراتب از این برنامه قوی تره و بزرگتره خیلی امکاناتش بیشتره

6. تعداد تشکر ها از alfavps به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    290
    تشکر شده در
    204 پست

من با برنامه قبلی حالا راحت ترم اونو معرفی کردم

طرز کارش خیلی راحت هستش روی new کلیک می کنید تنظیمات صفحه نمایشی که می خوای ازش فیلمبرداری کنی میاد ( تنظیمات خاصی نداره راحت متوجه میشی ) بعد فیلم رو ظبط میکنی ( سعی کن از کلید های میانبری که خودش میده استفاده کنی ) بعد میای ادیتش می کنی و در اخر اکسپورت می کنی . به همین سادگی این نرم افزار به خاطر استفاده از بالن های که داره خیلی خوب شده به راحتی میتونید داخلش بالن ها با اشکال مختلف تعریف کنید و زمان بندی کنید روی فیلم و حتی می تونید امکان stop - start و ... داخل فیلم تعریف کنید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    577
    تشکر شده در
    251 پست

سایز فایلی که ایجاد می کنه چقدره ؟ من با یه نرم افزار این کار رو انجام دادم و اندازه یه ویدئو 15 دقیقه ای نزدیک یک گیگ شد .

عضو جدید alfavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    199
    تشکر شده در
    147 پست

بستگی به کیفیت و پسوندش داره

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    161
    تشکر تشکر شده 
    290
    تشکر شده در
    204 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persiantools نمایش پست ها
    سایز فایلی که ایجاد می کنه چقدره ؟ من با یه نرم افزار این کار رو انجام دادم و اندازه یه ویدئو 15 دقیقه ای نزدیک یک گیگ شد .
    من یه فیلم 12 دقیقه ای رو حدود 16 مگابایت درآوردش تازه زیپش کردم بهم 7 مگابایت تحویل داد
    حجمش خیلی خوب و کیفیت خوبی هم تحویل میده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)