-
December 21st, 2011, 00:50
Urgent : من میخام ۱۰۰ تا سایت میکرو بلاگ روی که ترافیک کمی داره رو یکی از هاستهای خارجی بزارم
من میخام ۱۰۰ تا سایت میکرو بلاگ روی که ترافیک کمی داره رو یکی از هاستهای خارجی بزارم ..سوالم اینکه اولن هاستینگ های خارجی اجازه همچین کاری رو میدان ؟ دوما از بین hostgator و justhost کدوم بهتره ؟ که با پیپال خودم مستقیم بتونم بخرم .و با کاربری که از ایران لوگین کنه مشکل نداشته باشن
سایتها همه انگلیش هست
-
-
December 21st, 2011 00:50
# ADS
-
December 21st, 2011, 00:54
پاسخ : Urgent : من میخام ۱۰۰ تا سایت میکرو بلاگ روی که ترافیک کمی داره رو یکی از هاستهای خارجی بزارم
سلام
100 تا با هم رو یک هاست که نمیشه
-
-
December 21st, 2011, 01:04
عضو انجمن
پاسخ : Urgent : من میخام ۱۰۰ تا سایت میکرو بلاگ روی که ترافیک کمی داره رو یکی از هاستهای خارجی بزارم

نوشته اصلی توسط
MihanTech
سلام
100 تا با هم رو یک هاست که نمیشه
وقتی پورت اصلی که 100 بین 50 تا کاربر تقسیم میشه پس اینم میشه
-
-
December 21st, 2011, 01:35
عضو دائم
شدنش میشه مگر به مصرف شما گیر بدهند. البته ظاهر شما می خوای از Addon domain استفاده کنی و یک هاست بخری. فقط نباید به مصرف منابع گیر بدن وگرنه مشکلی نیست
-
-
December 21st, 2011, 14:12
اره من از add on domain میخام استفاده کنم ...hostgator مدارک میخاد برای وریفی ؟
-
-
January 20th, 2012, 11:23
عضو انجمن
سلام دوست من ما نی تونیم در خدمتتون باشیم، هم روی سرورهای خودمون ، هم روی شبکه Reseller Club
-
-
January 20th, 2012, 12:03
عضو انجمن
هاست گیتور هزار برابر از جاست هاست بهتره !!!
تجربه ی کار با هر دو رو دارم
-
-
January 20th, 2012, 12:43
من خوب متوجه سوال نشدم, میشه توضیح بدید؟ شما یه سیستم میکروبلاگ با 100 تا یوزر دارید؟؟ یا 10 تا وبلاگ مجزا با دامنه های مختص به خودشون دارد که میخواهی د اونا رو منتقل کنید؟
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
-
-
January 20th, 2012, 13:28
ی نیگا به تاریخ بندازین | ماله ی ماه پیشه!
-
-
January 20th, 2012, 13:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H2A
ی نیگا به تاریخ بندازین | ماله ی ماه پیشه!
سوال طوری بود که به جز استارتر می تونه به درد خیلیا بخوره !
انتخاب هاست خارجی همیشه سوال کاربران بوده .
ولی باز اگه فکر می کنید حق با شماست می تونید مستقیم به مدیران گزارش بدید و اسپم نکنید
-