-
December 29th, 2011, 19:45
عضو دائم
|||||||| تقدیر و تشکر از شرکت ها ||||||||
با عرض سلام و خسته باشید از همه دوستان عزیز
بعد از 2 سال که تو این کار وارد شدم ( خرید و کانفیگ سرور ) با شرکت ها و افراد متفاوتی کار کردم . . .
افرادی که پول 2 ماه سرور مجازی رو گرفتند اما سرور ندادند افرادی که سرور با رم 1گیگ دادند و بعد از یک ماه رم رو به 128 کاهش دادند
افرادی که تو پشتیبانی بسیار ضعیف بودند که نامشون رو نه اینجا نه الان بلکه هیچ وقت دیگه جایی قید نمیکنم چون قضاوت درون مخصوص خداست
و درست نیست هرکس هر برداشتی میخواد داشته باشه و اون برداشت رو انتقال بده.
اما روی امید بخش قضیه در این بین افرادی بودند که از نظر سرویس دهی و اپتایم یا کیفیت سرور من رو امیدوار میکردند.
دیدم درست نیست همیشه تو این انجمن نام شرکت ها به بدی ذکر بشه
برای همین نام شرکت هایی که از نظر سرویس دهی خوب کار کردند رو ذکر میکنم
تذکر : این دلیل نمیشه اسم اونهایی که اورده نشد بد کار کردند یا خوب نیستند.
***نام شرکت هایی که حق مشتری رو حفظ کرده و با پشتیبانی و کیفیت مناسب همیشه خریداران رو راضی نگه داشتند***
پارس پک Parspack
توکانت Tukanet
نوین وی پی اس Novinvps
هایپرسرور Hyperserver
جوان سرور Javanserver
امید وارم همیشه در پناه حق موفق و پیروز باشند و به صنعت IT کشور خدمت کنند
با تشکر
میثم زحمتکش
ویرایش توسط allbert : December 29th, 2011 در ساعت 19:48
-
تعداد تشکر ها ازallbert به دلیل پست مفید
aminreza, Amir.Mansoury, AriyaDownload, art, e-741, faranetwork, fdlhost, hpxfdhzo, HyperServer, iraniserver, irmpmn, itjavani, jahan654, m2n, mihankid, Milad-H, morgan, nasa_de, nimapendar, novinvps.com, om!d-D, pc30, pedram.sistani, PerDon, reeza, saeed25, sales data, sardarn, sasan_blue, seyyed_ahmad, TukaNet
-
December 29th, 2011 19:45
# ADS
-
December 29th, 2011, 20:01
عضو انجمن
پاسخ : |||||||| تغدیر و تشکر از شرکت ها ||||||||

نوشته اصلی توسط
allbert
بعد از 2 سال که تو این کار وارد شدم ( خرید و کانفیگ سرور ) با شرکت ها و افراد متفاوتی کار کردم . . .
افرادی که پول 2 ماه سرور مجازی رو گرفتند اما سرور ندادند افرادی که سرور با رم 1گیگ دادند و بعد از یک ماه رم رو به 128 کاهش دادند
افرادی که تو پشتیبانی بسیار ضعیف بودند که نامشون رو نه اینجا نه الان بلکه هیچ وقت دیگه جایی قید نمیکنم چون قضاوت درون مخصوص خداست
اما روی امید بخش قضیه در این بین افرادی بودند که از نظر سرویس دهی و اپتایم یا کیفیت سرور من رو امیدوار میکردند.
***نام شرکت هایی که حق مشتری رو حفظ کرده و با پشتیبانی و کیفیت مناسب همیشه خریداران رو راضی نگه داشتند***
پارس پک Parspack
توکانت Tukanet
نوین وی پی اس Novinvps
هایپرسرور Hyperserver
جوان سرور Javanserver
با تشکر
میثم زحمتکش
جناب زحمتکش
سلام
واقعا این اقدام شما جای تشکر داره، در حالی که هر روز افرادی رو میبینیم که بعضا به خاطر یک اقدام کوچک و یا سو تفاهم عجله میکنند و نسبت انتشار تاپیک هایی با لحن نا مناسب می کنند، این کار امروز شاید برای بنده بسیار جالب و خوب آمد.
-
تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید
allbert, aminreza, hpxfdhzo, irmpmn, itjavani, m2n, mihankid, PerDon, saeed25, sasan_blue, seyyed_ahmad
-
December 29th, 2011, 20:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nasa_de
جناب زحمتکش
سلام
واقعا این اقدام شما جای تشکر داره، در حالی که هر روز افرادی رو میبینیم که بعضا به خاطر یک اقدام کوچک و یا سو تفاهم عجله میکنند و نسبت انتشار تاپیک هایی با لحن نا مناسب می کنند، این کار امروز شاید برای بنده بسیار جالب و خوب آمد.
خواهش میکنم
کلا دوستانی که کار شبکه انجام میدند بسیار زحمت میکشند و بدون حمایت شروع میکنند و با این وضع دلار و تحریم و همه سختی ها خیلی فعالیت میکنند که جای تقدیر داره
-
-
December 29th, 2011, 20:56
عضو انجمن
آقا ما هم می تونیم از شرکت خاصی تشکر کنیم؟
-
-
December 29th, 2011, 20:57
عضو دائم
بله مشکلی نداره هرکس از هر شرکتی راضی بود میتونه همینجا اعلام کنه دوست عزیز
-
-
December 29th, 2011, 21:04
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2011, 21:08
عضو جدید
از شرکت جوان سرور و مدیرعامل لایقی مثل آقای مسعودی واقعا باید صمیمانه تشکر کرد.
توی 2 سالی که حالا به هر نحوی درگیر هاست ، دامنه ، سرور مجازی و غیره هستم بهترین سرویسدهی رو از شرکت جوان سرور دیدم.
جا داره از آقای مجید زمانی مدیر سایت پارس وی پی اس هم تشکر بکنم که در مدتی ازشون سرویس داشتم جز سرویسدهی عالی و پشتیبانی بسیار مطلوب هیچ مورد خاصی ندیدم.
همچنین آقای مصطفی زرگران که همیشه نحوه ی برخوردشون واقعا منو شرمنده میکرد و کیفیت سرویسشونم عالی بود.
تو این 2-3 سال با حدود 15-16 شرکت مختلف کار کردم اما شرکت هایی رو که در بالا ذکر کردم واقعا ازشون راضی بودم.
از استارتر تاپیک هم تشکر میکنم.
-
تعداد تشکر ها ازaminreza به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2011, 21:23
عنوان تاپیک را هم بی زحمت درست کنید (تغدیر)
-
-
December 29th, 2011, 22:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
allbert
پارس پک Parspack
توکانت Tukanet
نوین وی پی اس Novinvps
هایپرسرور Hyperserver
جوان سرور Javanserver
با تشکر
میثم زحمتکش
واقعا جای اینجور تاپیک ها تویه انجمن وب هاستینگ خالی هست
همش حرف شکایت و کلاهبرداری هست
یکم هم تعریف و تمجید از فلان شخص / شرکت باشه بهتر هست ==> تو انتخاب افراد بهتر می تونه کمک کنه
من از از جناب آقای مسعودی و شرکت جوان سرور واقعا به خاطر پشتیبانی و کیفیت سرورهاشون تشکر می کنم
-
تعداد تشکر ها ازAriyaDownload به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2011, 23:03
عضو جدید
فقط نت افراز و هاست دی ال :دی
-
تعداد تشکر ها ازp30well به دلیل پست مفید