سلام دوستان میخاستیم از هاست وارز ماهان هاست خرید کنیم میخاستم نظرتونو در این باره بدونم آی کیفیت و پشتیبانی خوبه؟
سرورهاشون به اندازه کافی قوی هستن....
فکر کنم هاست وارزشون تو سوئده البته اطلاع زیادی ندارم
لطفا راهنمایی کنید....
ممنون
سلام دوستان میخاستیم از هاست وارز ماهان هاست خرید کنیم میخاستم نظرتونو در این باره بدونم آی کیفیت و پشتیبانی خوبه؟
سرورهاشون به اندازه کافی قوی هستن....
فکر کنم هاست وارزشون تو سوئده البته اطلاع زیادی ندارم
لطفا راهنمایی کنید....
ممنون
توی تالار جستجو کنید
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
خوب عزیز اکثر بچه های انجمن هاست می فروشن و تقریبا 1 درصد مصرف کننده با این اوصاف فکر نکنم به نتیجه مطلوبی برسی،پشنهاد بنده این هست به پشتیبانی تیکت بزنین و ازشون بخواین یکی از مشتریاشونو معرفی کنن و شما از طریق همون مشتری می تونید پیگیر کیفیت باشین.
اگه زیاد حرف زدم ببخشید.
من الان دو ماهه از ماهان هاست سرویس دارم, خداییش راضیم, یعنی درسته که شاید گاهی یه موضوعی رو کمی دیرتر جواب بدن اما بالاخره جواب میدن و حتی فراتر از حوزه مسئولیتشون هم اینکارو میکنن خیلی از اوقات, در کل من راضیم.
»1تایمشون هم واقعیه و تو این دوماه سایتهای من دان نشده
dl4.ir , Obux.ir , rtrshop.ir برای فروش, همه سایتها دارای رنک در الکسا میباشند. تعداد بک لینک مناسبی را دارند
dl4.ir بک لینکهای فعال بسیاری دارد که گزارش piwik آن موجود است.(روزانه حداقل 40 مراجعه برای دانلود)
ممنون از m2n عزیز که آدرس این تاپیک رو برای بنده پخ کردن
در پاسخ جناب پارس تولز عزیز
خدا رو شکر من توی آشناهای خودم کسی رو نمیشناسم که وب مستر باشه در مورد همکارامم تقریبا مطمئنم چون چندین ساله داریم باهم کار میکنیم
و باز هم خدا روشکر تمام دوستان اینترنتی من، همگی توی نت ایران شناخته شده هستند و گذشته از اون سن من دیگه ایجاب نمیکنه که به دوست یا آشنام بگم برو فلان جا از ما تعریف کن!
به لطف خدا به اندازه ی کافی سرمون شلوغ هست که نیازی به این بچه بازی ها نداشته باشیم. این کارها بیشتر خاص بچه های 15 - 16 ساله است که با پول تو جیبی و عیدیهاشون یه سرور مجازی میخرن و به خیال خودشون هاستینگ راه میندازن!
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
خوب منظورم من شما نبودید! کلی گفتم.
یعنی اگه این آقا ازت پرسید مشتری معرفی کن مشتری ناراضی معرفی میکنی؟!یا اینکه میگید سرویس من بد هست؟! نمیکنی خوب برادر من.
این مورد برای همه صادق هست! در همه زمینه ها.
منظور من این بود که این نحوه ی تحقیق در مورد یک هاستینگ(همونطور که دیدید اسمی هم نبردم) حالا چه من چه شما اشتباه هست,ولی خوب شما بد برداشت کردید.
در ضمن P30Tools نه پارس تولز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)