به نام خدا
سلام دوستان
یجا شنیدم فروش وی پی اس جرمه!!!
آیا واقعا جرمه ؟؟
باتشکر
به نام خدا
سلام دوستان
یجا شنیدم فروش وی پی اس جرمه!!!
آیا واقعا جرمه ؟؟
باتشکر
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
نصف افراد این فروم الان مجرم هستن پس![]()
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
سلام
تو یکی از تاپیکا دیده بودم و نگران شدم
پس غیر قانونی نیست دیگه درسته؟
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اوووووووووووووووووووووووو وووووووه! چه خبره بابا!
جدی نگیر. حالا اگر ممنوع بود تو وی پی اس رو پس میدادی بوق میزدی؟
ویرایش توسط kamkar : January 14th, 2012 در ساعت 19:35 دلیل: درخواست صاحب تاپیک
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
آقای کمکار میشه پستتون ادیت کنید و لطفا بحث سیاسی نکنید
من فقط سوال کردم و اعلام که نکردم
لطفا سریع قضاوت نکنید
باتشکر
الووو 110 آقا من و دوستان wht دارم جرم انجام می دیم ؟
بله بله خودشه
کی می یاین ما رو بگیرین ؟
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
بله خود بنده هم پلیس فتا سر یک مسئله ای ازم لوگ یه مشتری رو میخواست و در همین مورد به بنده گفتن شما باید مشتری هاتون رو مشخصات کامل بگیرید و بهشون وی پی اس بدید در غیر اینصورت مسئولیت هر نوع خرابکاری از طریق اون وی پی اس با شما خواهد بود !!!
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
البته بازم دارم عرض میکنم ما به عنوان سرویس دهنده ای که اونا به ما دسترسی کامل دارند باید همه مشخصات مشتری ها رو به همراه لوگی که تا شش ماه قبل باید حفظ شده باشه رو در اختیارشون قرار بدیم این عین حرف همین اقا پلیسه هست که خدمت دوستان محترم دارم عرض میکنم![]()
به نظر منطقی میاد :-؟ نگفته ممنوعه، گفته حواستون باشه!شما باید مشتری هاتون رو مشخصات کامل بگیرید و بهشون وی پی اس بدید در غیر اینصورت مسئولیت هر نوع خرابکاری از طریق اون وی پی اس با شما خواهد بود !!!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)