نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: راهنمایی در مورد لایسنس vb !

عضو انجمن sam_pontiac آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

57 راهنمایی در مورد لایسنس vb !

سلام و درود به همه عزیزان
    راهنمایی کوچکی میخوام از دوستان در مورد Vb ، لایسنسش رو از کجا و چه جوری باید تهیه کرد چون حوصله null و ساس و این حرف ها نیست ! یه سر با لایسنس ، در این مورد هر کدوم از عزیزان اطلاعی دارند ممون میشم راهنمایی کنند.

یک مورد دیگه این که ، برنامه نویسی آشنا هم هست که بتونه یک پل بین vb و یک cms دیگه بنویسه که رابطه کاربری هر 2 cms رو با هم ست کنه آیا یا خیر؟ چون میدونم ادمین سایت vbskin.ir هم در این فوروم عضویت دارند پرسیدم ، اگر خودشون هم بودن و پاسخ بدن ممنون ازشون ، در مورد دوم لطفا خواهش میکنم که افرادی که آشنایی دارن راهنمایی کنند.[ شرمنده ]

2. تعداد تشکر ها از sam_pontiac به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد لایسنس vb !

سئوال اول :
    اول دامینی که میخوای وی بی روش فعال شه در نظر بگیر ، بعد یه نفر که paypal داشته باشه پیدا کن ، برات پرداخت کنه

تا جائی که یادم هست سالیانه 100 $ هست و اگه بخوای همیشگی باشه 180 $ که برای به روز رسانی باید پول بدی فقط !

بعد اونا یه customer ID و customer password بهت میدند که موقع نصب یا اپدیت ازش استفاده میکنی ( با همون مشخصات توی سایت vbulletin.org هم میتونی لاگین بشی و دانلود کنی )

سئوال دوم :
    اگه میخوای آخرین ارسال های تالار توی سایت نمایش داده شه ، کار سختی نیست ! اگه سیستم های معمولی مثل جوملا/نیوک یا کلاً یه چیز عمومی باشه حتمی افزونه RSS Reader داره ، از این افزونه میتونی استفاده کنی و با کمک لینک RSS تالار آخرین ارسالی هارو نشون بدی
    اگه سیستم اختصاصی هست باید برنامه نویستون این کار رو انجام بده

اما ! اگه میخواید کاربری که توی سیستم اصلی سایت عضو شده ، توی تالار هم عضو باشه ، یه خورده مشکل هست و دوباره خود برنامه نویس باید این کار رو انجام بده ، یعنی جداول user دیتابیس رو به اشتراک بگذاره ( Share کنه )

موفق باشید
    ویرایش توسط Roka : September 25th, 2009 در ساعت 00:11

5. تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

سلام و تشکر از پاسخ شما roka جان
    در مورد سوال اول راهنمایی کاملی بود ولی باز این سوال پیش میاد که paypal از کجا و اگر شخص مطمئنی هست که کسی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

در مورد سوال دوم شما ، بنده خودم برنامه نویس هستم و فقط یک bridge میخوام که بین سایت و فوروم کاربران اشتراک یکی داشته باشند و آشنائی خاصی با vb ندارم چون حقیقت تجربی چیزائی که بلدم رو یاد گرفتم ! و از نظر Rss و غیره هم مشکلی اصلا نیست فقط یک پل که کاربران مشترک بشن بین پرتال و فوروم ، همین ! چون دیدم رو چند تا سایت این کار انجام شده ، گفتم کجا از اینجا بهتر در این مورد که همه سررشته ای بهرحال تو اینطور مسائل دارن ، ممنون میشم در مورد دوم راهنمایی ای به صورتی بشه که یک برنامه نویس معرفی بشه و یا ...
    سایت پربازدید هست و بعد از 4 ماه تاسیس سایت ، 1700 کاربر فعال فقط داره ، و تالار فعلی فوق العاده از هر نظر ببخشید افتضاحه و بهترین فوروم vb رو دیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_pontiac نمایش پست ها
    سلام و تشکر از پاسخ شما roka جان
    در مورد سوال اول راهنمایی کاملی بود ولی باز این سوال پیش میاد که paypal از کجا و اگر شخص مطمئنی هست که کسی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

در مورد سوال دوم شما ، بنده خودم برنامه نویس هستم و فقط یک bridge میخوام که بین سایت و فوروم کاربران اشتراک یکی داشته باشند و آشنائی خاصی با vb ندارم چون حقیقت تجربی چیزائی که بلدم رو یاد گرفتم ! و از نظر Rss و غیره هم مشکلی اصلا نیست فقط یک پل که کاربران مشترک بشن بین پرتال و فوروم ، همین ! چون دیدم رو چند تا سایت این کار انجام شده ، گفتم کجا از اینجا بهتر در این مورد که همه سررشته ای بهرحال تو اینطور مسائل دارن ، ممنون میشم در مورد دوم راهنمایی ای به صورتی بشه که یک برنامه نویس معرفی بشه و یا ...
    سایت پربازدید هست و بعد از 4 ماه تاسیس سایت ، 1700 کاربر فعال فقط داره ، و تالار فعلی فوق العاده از هر نظر ببخشید افتضاحه و بهترین فوروم vb رو دیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
    هر دو گذینه توی همین سایت هست !
    هم واسه paypal هم برنامه نویس
    خود دوستان اعلام آمادگی میکنند

8. تعداد تشکر ها از Roka به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    611
    تشکر شده در
    373 پست

سلام
    پی پال اینجا خیلی ها دارند میتونی از سایتهای زیر هم استفاده کنی
    http://www.persianpayment.com/
    http://epaymenthub.com/

فقط سعی کن با ایمیل خودت خریده بشه!
    درباره پل زدن بین ویبولتین و اسکریپت دیگر هم همون جوابی که روکا داد. معمولا تا 100 هزار تومان هزینه داره

10. تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

roka ی عزیز خیلی ممنون
    goldstar جان از شماهم بابت راهنمایی و سایت ها تشکر.
    موفق باشید.

عضو انجمن pishtazweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    225
    تشکر شده در
    169 پست

با سلام
    دوست عزیز برا خرید بنده میتونم کمکتون کنم
    در مورد پل ارتباطی هم عرض کنم وی بی یه پلاگین به نامvbadvance داره که میتونه این کار را برات انجام بده
    نموه سایت فارسی با این پلاگین:p30mob.com

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_pontiac نمایش پست ها
    سلام و درود به همه عزیزان
    راهنمایی کوچکی میخوام از دوستان در مورد Vb ، لایسنسش رو از کجا و چه جوری باید تهیه کرد چون حوصله null و ساس و این حرف ها نیست ! یه سر با لایسنس ، در این مورد هر کدوم از عزیزان اطلاعی دارند ممون میشم راهنمایی کنند.

یک مورد دیگه این که ، برنامه نویسی آشنا هم هست که بتونه یک پل بین vb و یک cms دیگه بنویسه که رابطه کاربری هر 2 cms رو با هم ست کنه آیا یا خیر؟ چون میدونم ادمین سایت vbskin.ir هم در این فوروم عضویت دارند پرسیدم ، اگر خودشون هم بودن و پاسخ بدن ممنون ازشون ، در مورد دوم لطفا خواهش میکنم که افرادی که آشنایی دارن راهنمایی کنند.[ شرمنده ]
    من بهرام هستم
    واسه خرید شما می تونید از این ادرس اقدام بکنید www.vbuletin.com/order
    هزینه ها درون ادرس هست ، نکته جالبی که هست اینه شما یک ساله اگر خرید بکنید می تونید بعد از 60 روز با دادن مابد تفاوت هزینه یعنی 80 دلار دیگر لایس رو به مادام تبدیل بکنید یعنی یک جورایی شرایطی خودمون در ایران lol
    برای پرتال اول سایت در حال حاظر برنامه هایی داره در این خصوص نوشته میشه که می تونم بهت معرفی بکنم و نسبت به نوع کارت انتخاب بکنی
    اگر یک مدیریت کامل و بدونه نقص می خوای بهت vBulletin Project Tools رو پیشنهاد می کنم که به خاطر اطلاعات کمی که در این خصوص هست توی ایران کسی شاید اصلا باهاش کار نکرده باشه ، منتها باید لایس این برنامه رو هم تهیه بکنید
    یه CMS دیگه هست با این ادرس که به صورت تست هست ولی برنامه هایی زیادی رو انگاری داره هماهنگ می کنه اطلاعات دقیقی در خصوصش ندارم demo.vbcms.de/vbcms.php یکی از بچه ها هم یه سایت در این خصوص زده که می تونید ازش راهنمایی بگیرید http://www.vbcms.ir
    برنامه ای که به صورت ازاد هست و می تونید با یکم کار کردن و پلاگ نوشتن یک چیز خیلی عالی در بیارید همان برنامه معرف و ازاد vbadvanced هست که نمونه هایی رو بچه ها معرفی کردن
    http://www.vbskin.ir/cmps_index.php

14. تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

من میتونم پل بزنم
    چقدر میتونید هزینه کنید و چه امکاناتی رو میخواهید در بر بگیره؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)