-
August 12th, 2012, 00:11
نیاز به مازول ثبت فیش بانکی
سلام دوستان من نیاز دارم به مازول ثبت فیش بانکی با امکان دسترسی تایید کردن فاکتور
لطفا راهنمایی کنید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012 00:11
# ADS
-
August 12th, 2012, 00:14
پاسخ : نیاز به مازول ثبت فیش بانکی
farasoo ro ye nega bendazin
-
تعداد تشکر ها از loginvps به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 00:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام دوستان من نیاز دارم به مازول ثبت فیش بانکی با امکان دسترسی تایید کردن فاکتور
لطفا راهنمایی کنید
حتما باید ماژول باشه که تائید کردید بخوره توی حساب مشتری ؟
نمیخواهد از از Custom Filed استفاده کنید و اطلاعات رو بگیرید و روی فاکتور اعمال کنید ؟
-
تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 00:16
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 00:24

نوشته اصلی توسط
wanener
حتما باید ماژول باشه که تائید کردید بخوره توی حساب مشتری ؟
نمیخواهد از از Custom Filed استفاده کنید و اطلاعات رو بگیرید و روی فاکتور اعمال کنید ؟
سلام و دورد فراوان خواهش میکنم بیشتر توضیح بدهید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
August 12th, 2012, 00:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام و دورد فراوان خواهش میکنم بیشتر توضیح بدهید
سلام
البته با کمال میل
ببنید ماژول هایی که توسط شرکتهایی مثل فراسو ارائه می شود این قابلیت را دارد که اطلاعات را از کربر گرفته و بصورت یک بخش جداگانه برای شما به نمایش بگذارد که وقتی فیش را تائید می کنید به صورت اتوماتیک در حساب کاربر اعمال مشود
اما برای اینکه بدون ماژول این کار رو انجام دهید کافی است یک بخش پشتیبانی به نام ثبت فیش واریزی ایجاد کنید و در ان بخش روی سرفصل Custom fileds کلیک کنید و در آن قسمت TextBox هایی برای دریافت اطلاعات ار کاربر ایجاد کنید ( تایخ پرداخت ، شماره فیش ، شماره فاکتور مربوطه و....... ) حال وقتی کاربر قصد ثبت تیکت در این بخش را دارد اطلاعاتی از او پرسیده می شود که همان اطلاعات مورد نیاز شما از فیش واریزی می باشد
شما اطلاعات را دیده و در صورت صحت آنها به صورت دستی در صورتحساب کاربر اعمال می کنید
امیدوارم با این شیوه بتوانید بدون هزینه نیاز خود را برطرف نمائید
-
تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 00:41

نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
البته با کمال میل
ببنید ماژول هایی که توسط شرکتهایی مثل فراسو ارائه می شود این قابلیت را دارد که اطلاعات را از کربر گرفته و بصورت یک بخش جداگانه برای شما به نمایش بگذارد که وقتی فیش را تائید می کنید به صورت اتوماتیک در حساب کاربر اعمال مشود
اما برای اینکه بدون ماژول این کار رو انجام دهید کافی است یک بخش پشتیبانی به نام ثبت فیش واریزی ایجاد کنید و در ان بخش روی سرفصل Custom fileds کلیک کنید و در آن قسمت TextBox هایی برای دریافت اطلاعات ار کاربر ایجاد کنید ( تایخ پرداخت ، شماره فیش ، شماره فاکتور مربوطه و....... ) حال وقتی کاربر قصد ثبت تیکت در این بخش را دارد اطلاعاتی از او پرسیده می شود که همان اطلاعات مورد نیاز شما از فیش واریزی می باشد
شما اطلاعات را دیده و در صورت صحت آنها به صورت دستی در صورتحساب کاربر اعمال می کنید
امیدوارم با این شیوه بتوانید بدون هزینه نیاز خود را برطرف نمائید
ممنون از شما
-