-
November 12th, 2011, 18:45
عضو انجمن
راهنمايي برای ارائه خدمات پیام کوتاه
سلام
می خواهیم بدون وابستگی از
3000 = شرکت مگفا
2000 = شرکت اتیه پرداز
1000 = شرکت رهیاب
سرویس تهیه کنیم و مستقل ارائه بدیم
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه مراحلی باید طی کنیم
اگر آفر نمایندگی با هزینه که اقتصادی هم باشه لطفا آفر بدید ولی قبلش تاکید می کنم که هزینه باید اقتصادی باشه و برای ما هم بصرفه
-
-
November 12th, 2011 18:45
# ADS
-
November 12th, 2011, 18:57
عضو دائم
پاسخ : راهنمايي برای ارائه خدمات پیام کوتاه
شما که دنبال نمایندگی اقتصادی هستی! لابد با( 50 هزار تومان ) چطور می خوای از پس قراردادهای میلیونی با شرکت های بالا بر بیای؟
تازه هزینه اسکریپت هست که حداقل 1تا 2 میلیون برات آب می خوره.
هزینه سرور و نیرو برای ساپورت رو هم در نظر بگیر
و ...
پنل نمایندگی با تعداد نامحدود یوزر 250 هزار تومان
قیمت ارسال اس ام اس از 12 تا 9 تومان
قیمت خط 3000 از 25 هزار تومان
قیمت خط 1000 از 15 هزار تومان
قیمت خط 2000 از 300 هزار تومان
ماژول whmcs و وردپرس هم رایگان داده میشه.
و....
-
-
November 12th, 2011, 19:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1
شما که دنبال نمایندگی اقتصادی هستی! لابد با( 50 هزار تومان ) چطور می خوای از پس قراردادهای میلیونی با شرکت های بالا بر بیای؟
تازه هزینه اسکریپت هست که حداقل 1تا 2 میلیون برات آب می خوره.
هزینه سرور و نیرو برای ساپورت رو هم در نظر بگیر
و ...
پنل نمایندگی با تعداد نامحدود یوزر 250 هزار تومان
قیمت ارسال اس ام اس از 12 تا 9 تومان
قیمت خط 3000 از 25 هزار تومان
قیمت خط 1000 از 15 هزار تومان
قیمت خط 2000 از 300 هزار تومان
ماژول whmcs و وردپرس هم رایگان داده میشه.
و....
دوست من لطفا بی احترامی نکن ! من کجا از 50 تومن و رقم هایی مثل این صحبت کردم افرادی مثل تو که ادب ندارن ....
مطمئن باش از تو یکی سرویس نمی گیرم
پ.ن : دوستان منتظر راهنمایی شما هستم
-
-
November 12th, 2011, 23:52
عضو انجمن
هزینه عقد نمایندگی با هر 3 اپراتور بالا بالا هست .
ضمن این که هرکدام از این اپراتورها راه روش خودشون رو دارند . ساده ترینشون رهیاب و سخت گیرشون آتیه داده پرداز ...
شما برای این که بتونید نمایندگی مستقیم بگیرید از هر اپراتور باید حداقل تا 5 میلیون پیش خرید کنید . که در اون صورت وب سرویس میدن با قیمت بالا برای هر پیامک . ضمن این که باید بتونید تعدادی ارسال در ماه را تضمین کنید ( مثلا شما تضمین میکنید در هر ماه حداقل 1 میلیون ارسال دارید )
خلاصه اینه که مستقیم کار کردن با اپراتور های دردسر های خیلی زیادی داره . اگر قصد شما از دریافت نمایندگی به دست آوردن هزینه پایین تر در ارسال هست . در اشتباه هستید . شما بیش از هزینه چندین نمایندگی باید هزینه کنید و در انتها فشار زیادی برای شما وجود داره که بتونید به قیمت های عادی در بازار فعلی دست پیدا کنید .
بهتره یه کم بیشتر از محدوده مالی خودتون توضیح بدید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد .
-
تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2011, 00:06
عضو دائم
فقط این رو بخاطر اینکه کاربر انجمن هستی بهت می گم که تو این یه قلم سرویس گول قیمت رو نخور! ممکنه کسی بهت بگه قیمت هر اس ام اس برات 9 تومن میفته ولی وقتی انبوه ارسال داشته باشی می بینی که عجیب سرت کلاه رفته ... .الگوریتم ارسال و ... مواردی هست که خیلی راحت میشه باهاش ور رفت و اس ام اس های زیادی رو سوزوند تا قیمت هر پیامک ٰ به عدد واقعی برسه...

نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوست من لطفا بی احترامی نکن ! من کجا از 50 تومن و رقم هایی مثل این صحبت کردم افرادی مثل تو که ادب ندارن ....
مطمئن باش از تو یکی سرویس نمی گیرم
پ.ن : دوستان منتظر راهنمایی شما هستم
بسیار خوشحال شدیم !
موفق باشی 
پ.ن => عادت کردیم با قربون صدقه رفتن ازمون سرمون رو کلاه بزارن . حالا اگه کسی باهامون رک صحبت کنه می گیم به ما توهین کردن.
-
-
November 13th, 2011, 01:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
هزینه عقد نمایندگی با هر 3 اپراتور بالا بالا هست .
ضمن این که هرکدام از این اپراتورها راه روش خودشون رو دارند . ساده ترینشون رهیاب و سخت گیرشون آتیه داده پرداز ...
شما برای این که بتونید نمایندگی مستقیم بگیرید از هر اپراتور باید حداقل تا 5 میلیون پیش خرید کنید . که در اون صورت وب سرویس میدن با قیمت بالا برای هر پیامک . ضمن این که باید بتونید تعدادی ارسال در ماه را تضمین کنید ( مثلا شما تضمین میکنید در هر ماه حداقل 1 میلیون ارسال دارید )
خلاصه اینه که مستقیم کار کردن با اپراتور های دردسر های خیلی زیادی داره . اگر قصد شما از دریافت نمایندگی به دست آوردن هزینه پایین تر در ارسال هست . در اشتباه هستید . شما بیش از هزینه چندین نمایندگی باید هزینه کنید و در انتها فشار زیادی برای شما وجود داره که بتونید به قیمت های عادی در بازار فعلی دست پیدا کنید .
بهتره یه کم بیشتر از محدوده مالی خودتون توضیح بدید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد .
ممنون از راهنمایی شما . من می تونم هزینه کنم و از این نظر مشکلی نیست . بله حدس شما درسته من دنبال هزینه پایین تر هستم به همین دلیل فکر می کردم اگر نمایندگی مستقیم بگیرم برام هزینه کمتر در میاد ولی اینطور که شما میگید ... دو دل شدم . پس لااقل باید از نماینده درجه اول بخرم تا برام مقرون به صرفه باشه .
کمی تحقیق که کردم دیدم آقای داوری نماینده مستقیم دارن درسته؟
و اینکه کیفیت مگفا خوب نیست !
ویرایش توسط dertgtr : November 13th, 2011 در ساعت 01:25
دلیل: غلط املایی
-
-
November 13th, 2011, 09:54
سايت عصر اس ام اس از مجموعه سايت های شرکت سامان سيستم هستش و شما ميتونيد با 250000 تومان نمايندگی داشته باشيد:
.: AsreSMS - عصر اس ام اس :. درگاه ارسال پيامک انبوه
-
-
November 13th, 2011, 12:34
سرویس نمایندگی شرکت میزبان پایتخت بدین شرح می باشد:
هزینه 150 هزار تومان به صورت مادام العمر
طراحی اختصاصی سامانه برروی دامین و سرویس میزبانی شما
فعالسازی آنی
دسترسی رایگان به Webservice و API
سامانه پیام کوتاه شرکت میزبان پایتخت
-
-
November 13th, 2011, 15:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ممنون از راهنمایی شما . من می تونم هزینه کنم و از این نظر مشکلی نیست . بله حدس شما درسته من دنبال هزینه پایین تر هستم به همین دلیل فکر می کردم اگر نمایندگی مستقیم بگیرم برام هزینه کمتر در میاد ولی اینطور که شما میگید ... دو دل شدم . پس لااقل باید از نماینده درجه اول بخرم تا برام مقرون به صرفه باشه .
کمی تحقیق که کردم دیدم آقای داوری نماینده مستقیم دارن درسته؟
و اینکه کیفیت مگفا خوب نیست !
البته اگر بتونید در حد ۶۰ تا ۷۰ میلیون پیش پرداخت بدید میشه قیمت های خیلی خوبی جور کرد . ولی خوب این یک طرف ماجرا هست . ممکنه شما بتونید ۶۰ میلیون موجودی در مگفا بزارید ولی نتونید ضمانت ارسال ماهیانه رو اجرا کنید و در این صورت هزینه پیامک برای شما میره بالا . این یعنی ضرر ۲ طرفه . هم پول رو دادید . هم هزینه پیامک بالا رفته .
نظر شخصی من این هست که با پلن های نمایندگی شروع کنید . بعد از این که کارتون توسعه پیدا کرد و ارسال های بالاتری به دست آوردید مثلا روزی ۴۰ تا ۵۰ هزار ارسال . در اون صورت به یک پنل مستقل فکر کنید .
آقای داوری پنل مستقیم از مگفا دارند ( داریم - من همکارشون هستم ) و امکان ارایه نمایندگی هم وجود داره . البته بهتره کامل تحقیقاتتون رو انجام بدید و پیشنهادات دیگر دوستان رو هم بررسی کنید .
در صورتی که نیاز هست بفرمایید تا شرایط نمایندگی را برای شما ارسال کنم .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2011, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
البته اگر بتونید در حد ۶۰ تا ۷۰ میلیون پیش پرداخت بدید میشه قیمت های خیلی خوبی جور کرد . ولی خوب این یک طرف ماجرا هست . ممکنه شما بتونید ۶۰ میلیون موجودی در مگفا بزارید ولی نتونید ضمانت ارسال ماهیانه رو اجرا کنید و در این صورت هزینه پیامک برای شما میره بالا . این یعنی ضرر ۲ طرفه . هم پول رو دادید . هم هزینه پیامک بالا رفته .
نظر شخصی من این هست که با پلن های نمایندگی شروع کنید . بعد از این که کارتون توسعه پیدا کرد و ارسال های بالاتری به دست آوردید مثلا روزی ۴۰ تا ۵۰ هزار ارسال . در اون صورت به یک پنل مستقل فکر کنید .
آقای داوری پنل مستقیم از مگفا دارند ( داریم - من همکارشون هستم ) و امکان ارایه نمایندگی هم وجود داره . البته بهتره کامل تحقیقاتتون رو انجام بدید و پیشنهادات دیگر دوستان رو هم بررسی کنید .
در صورتی که نیاز هست بفرمایید تا شرایط نمایندگی را برای شما ارسال کنم .
بله لطفا شرایط و قیمت نمایندگی رو ارسال کنید. از اتیه پرداز و رهیاب نمایندگی نمیدید؟
-