-
April 25th, 2010, 09:27
میخوام به طور مستقیم از شرکتها خارجی هاست بگریم(راهنمایی کنید)
ویرایش توسط m.Amin : October 6th, 2013 در ساعت 19:49
-
تعداد تشکر ها از m.Amin به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2010 09:27
# ADS
-
April 25th, 2010, 09:40
عضو انجمن
پاسخ : میخوام به طور مستقیم از شرکتها خارجی هاست بگریم(راهنمایی کنید)

نوشته اصلی توسط
m.amin
با سلام خدمت دوستان
من ادمین یه سایتی هستم و یه ماجرای جالب دارم
اول یکم در مورد سایتم بگم
بنده خودم ریسلر دامین هام هستم و خودم دامین هامو ثبت میکنم
من از یه شرکتی هاست گرفتم 1gig رو با پهنای 30 رو گرفتم سالی 25000 تومن
حالا شرکته امسال اومده قیمتا رو بدره بالا و کلی هم سرمون منت گذاشت
در نتیجه منم تصمیم گرفتم تا قبل انقضای قراردام یه هاست خودم از اون شرکت خارجی بگیرم
من طبق هویزی که گرفتم فهمید شرکتی که الان سایت من روش vho هست و قبلترش هم giga بوده
توی لیست قیمتاشون که نگاه کردم دیدم
مثلا giga میاد 25 gig رو با پنهای نا محدود فقط ماهی 3 یورو میده(در حالی اون شرکت ایرانیه 1 gig؟؟؟؟؟ رو بات پهنای باند 30 میده 35 تومن)
الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! تا کجا نامردمن و بی انصافا که میان همچین کاری میکنن
حالا من میخوام یه هاست برای سایتم بگریم و خودم یه حساب ارزی باز کنم و پولشو پرداخت کنم و محتاج هیچ ایرانی نباشم
میخواستم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم وبنظرتون از کجا بگریم . چطور بگیرم! آیا giga یا vho خوبه؟
خواهشا راهنمایی بفرمایید
1. ovh No vho
2 .هر جایی با توجه به خدماتی که میده تعرفه های جدا داره ....
ولی پیشنهاد من اینه که بجای خرید از شرکت های خارجی ، از یک شرکت معتبر ایرانی خریداری کنید که بعدا مشکلی براتون پیش نیاد ....
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2010, 09:46
عضو انجمن
اولا در مورد قیمت ها اون شرکت هست و سیاست های فروش خودش ولی اون دیتا سنتر 25 گیگ براش چیزی نیست در ضمن گیگا رو پیشنهاد نمی کنم
بعد اگه میخوای از خارج خرید کنی باید یا با پی پال پرداخت کنی یا مستر و غیره در ضمن باید انگلیسی بلد باشی تا مشکلی پیش اومد بتونی حل کنی و مشکلات دیگه اگه هاست اشتراکی می خوای نمی ارزه بره از سرویس های خارج بگیری در ضمن بعضی شرکتها داخل ایران نماینده دارن می تونی با همون قیمت تهیه کنی
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
-
-
April 25th, 2010, 10:24
عضو دائم
از اون 25 گیگ بیشتر از یه گیگ هم نمی زارن درست استفاده کنید!!!
هاست اشتراکی هست هاست دانلود که نیست که بتونید دانلود سنتر راه بندازید.
اونقدر محدودیت می زارن که ... .
البته همه جا این موارد هست.
باز هم میل خودتون هست ولی برای پرداخت های پایین علاوه بر هزینه ی سرویس 4000 تومان هم بعنوان کارمزد هر پرداخت از شما می گیرند.اگه براتون می صرفه اقدام کنید...
-
-
April 25th, 2010, 10:36
عضو دائم
تنکس زدم فقط برای این جمله ات:
الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! تا کجا نامردمن و بی انصافا که میان همچین کاری میکنن
پیام خصوصی رو دریاب!
-
-
April 25th, 2010, 10:45
عضو انجمن
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
April 25th, 2010, 14:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.amin
دیگه پشت دستمو داغ میکنم که از ایرانیا خرید کنم خودم میرم از اون بر آبیها خرید میکنم دیگه محتاج هیچ کس هم نباشم که اکه یه موقع سایته گرفت قیمتاشو 100 برابر کنه
بعدشم این چه کریه وقتی اون شرکتهای خارجی هستن دیگه چه کاری من از ایران 300 برابر بخرم درحالی که قیمت واقعیش یه چیزه دیگست و خیلی خیلی ارزون میشه؟!؟!؟!؟؟!؟!
بر عکس گلی به جمال برو بچ خودمون وقتی 50 مگ لیچ کردی فرداش دیدی ساسپندت کردن نیای اینجا تاپیک چه کنم بزنی اگه 5 گیگ زدی بالا فردا کردیش 6 گیگ بعد صبح پا شدی دیدی یه هاست خالی تحویلت دادند نیای اینجا تاپیک چه کنم بزنی اگه بازدید هات 500 تا شد سایتت لود بالا زد درشو تخته کردند نیای اینجا تاپیک چه کنم بزنی حالا خود دانی
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2010, 14:47
عضو انجمن
صلاح مصلحت خویش خسروان دانند مختارید
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
April 25th, 2010, 14:57
عضو انجمن
دوست عزیز ه شرکتی یک سیاست کاری و فروش داره! شما نمیتونی حالا به هر دلیلی به هر شرکت یا شخصی توهین کنید و همه ایرانی ها رو پست خطاب کنید!!! ممکنه شما هم یک محصول داشته باشی و به قیمتی که دوست داشته باشی و سیاست گذاری قیمت هات اونرو بفروشی و یک شخص دیگه ممکنه انورو ارزون تر یا گرون تر بفروشه! در ضمن اکثر فروشنده های خارجی با مشخصات هاستی که می خواید مطمئنباش اگر 5 گیگ از اون 25 تا رو استفاده کنی یا لیچ کنی یا لودت بره بالاسری در سایت و تخته می کنن و انقد سنگ و جریمه جلو پات میندازن که قید اطلاعات رو بزنی! پس فکر نمی کنم که درست باشه بگی "الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! " چون بسته به شرایط و قیمتی که برای یک شرکت در می اد فروش میکنه و شما میتونی نخری ( یه جور احترام به عقاید هم هست ) .
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
تعداد تشکر ها ازiranwebwork به دلیل پست مفید
-
April 25th, 2010, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
دوست عزیز ه شرکتی یک سیاست کاری و فروش داره! شما نمیتونی حالا به هر دلیلی به هر شرکت یا شخصی توهین کنید و همه ایرانی ها رو پست خطاب کنید!!! ممکنه شما هم یک محصول داشته باشی و به قیمتی که دوست داشته باشی و سیاست گذاری قیمت هات اونرو بفروشی و یک شخص دیگه ممکنه انورو ارزون تر یا گرون تر بفروشه! در ضمن اکثر فروشنده های خارجی با مشخصات هاستی که می خواید مطمئنباش اگر 5 گیگ از اون 25 تا رو استفاده کنی یا لیچ کنی یا لودت بره بالاسری در سایت و تخته می کنن و انقد سنگ و جریمه جلو پات میندازن که قید اطلاعات رو بزنی! پس فکر نمی کنم که درست باشه بگی "الان داره شاخم در میآید که این ایرانیها تا کجا پستن!!! " چون بسته به شرایط و قیمتی که برای یک شرکت در می اد فروش میکنه و شما میتونی نخری ( یه جور احترام به عقاید هم هست ) .
بله متاسفانه در خیلی از مواقع هاست رو خالی میکنند و هیچ بک آپ درست و حسابی نمیدند 30 گیگ فضای یه vps هست نه هاست اشتراکی مخصوصا اگه بفهمند اهل ایرانی بعد از بستن تیکت ها تو هم ممکنه جواب ندن
-