از 48 ساعت پیش دسترسی به پورت shell توسط مخابرات مسدود شده،دوستان ایا این مسئله سرتاسری است ؟؟؟![]()
از 48 ساعت پیش دسترسی به پورت shell توسط مخابرات مسدود شده،دوستان ایا این مسئله سرتاسری است ؟؟؟![]()
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
بله
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بله
با دروود
البته نه بویسبه مخابرات بلکه بوسیله شرکت زیرساخت و دیگر نهاد های امنیتی بسته شده!مخابرات در این میان زیاد کاره ای نیست
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
بله همینطوره ، با وی پی ان بری حل میشه ... دقیقاً نمی دونم یعنی چی این پورت رو می بندن ؟ هدف چیه ؟ بدون اینکه بدونن یک کارایی می کنن آدم به عقلشون شک می کنه
با چیز پی ان هم نمیشه. من که نتونستم با چیز پی ان به ssh وصل شم. رو سرورتون web-based ssh نصب کنین راحت با ssh کار کنین. میتونین از برنامه ای که گوگل نوشته استفاده کنیین اسمش اینه: shellinabox
من رو سرور خودم نصب کردم راحت دارم باهاش کار میکنم. تازه میتونین ssl رو هم فعال کنین که امن تر بشه.
بله بسته شده و تمام کاربران سرور مجازی لینوکس ما این مشکل را از سمت ما میبینند! متاسفانه مرجعی هم نیست که این بسته شدن را اعلام کرده باشه . جالبتر اینجاست که پورت بسته نشده کلا پروتوکول بسته شده!
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)