سلام!
دوستانی که با این دیتا سنتر کار کردند و یا اطلاعاتی درباره کیفیت پورت,وضعیت آپتایم ,وجود محدودیت در مجازی سازی و یا وجود مشکل با ایرانی ها را بیان کنند!
با تشکر!
سلام!
دوستانی که با این دیتا سنتر کار کردند و یا اطلاعاتی درباره کیفیت پورت,وضعیت آپتایم ,وجود محدودیت در مجازی سازی و یا وجود مشکل با ایرانی ها را بیان کنند!
با تشکر!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
درود
فکر میکنم آقای مسعودی ( itjavani ) مدتی با گیگا کار میکردن و میتونن کامل راهنماییتون کنم.
جناب یارمحمدی مدیرعامل شرکت پرشین هویز هم از نمایندگانشون هستن و مطمئنن میتونن اطلاعات جامع و ارزشمندی دراختیارتون قرار بدن.
بدرود...
از این دوستان اگر تاپیک را مشاهده میکنند ممنون میشم نظرشان رو بزارند!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
دیتا سنتر بدی نیست
پشتیبانی کمی ضعیف هست
پهنای باند نامحدود ولی پورت اشتراکی هست
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
من پارسال 6-7 ماه باشون کار کردم از کیفیت پشتیبانی هم رضایت نداشتم ، یک وی پی اس ازشون داشتم به سرور اختصاصی ارتقا دادم و ازشون خواستم آی پی وی پی اس رو روی سرور تنظیم کنند. کل تنظیماتش رو به خودم دادن و گفتن این آی پی رو به صورت رایگان و هدیه ارتقا بهت میدیم.
بعد از یک ماه یکباره سرور رو آخر شب بلاک کردن و تا تا ساعت 10 صبح بعدش هم هیچ کسی جوابگو نبود. بعدش هم گفتن شما بدلیل استفاده غیر مجاز از آی پی باید جریمه بدید تا سرور را فعال کنیم. وقتی شماره تیکت هایی که سر این مساله داشتم و مشخص می کرد که این آی پی رو خودشون به من دادن ، گفتن خوب بدون پرداخت جریمه سرور رو باز می کنیم به شرط اینکه دیگه از آی پی استفاده نکنی ، و حتی به خاطر این اشتباه یک نزدیک به 16 ساعت سرور من رو قطع کرده بودن نه تنها معذرت خواهی نشد که مدعی بودند. با وجود اینکه تمام تیکت های این انتقال هم موجود بود ... پشتیبانی تلفنی هم تقریبا هیچ کمکی به مشتری نمی کنه . البته تیکت ها رو معمولا سریع جواب می دن ولی من که در کل نپسندیم سرویسشون رو
بله مستقیم کار کردم
بله 100
1 گیگ را اون موقع تجربه نکردم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوست عزیز
الان حدود 6 - 7 ماه هستش که دارم با دیتاسنترهای آلمانی (هتزنر - گیگا) از طریق شرکت گذرگاه جهانی همکاری می کنم !
تا به این لحظه مشکل خاصی نداشته ایم ! به نظر بنده برای اینکه بتونیم در یک محیطی فعالیت کنیم باید شرایط و قوانین اون محل یا دیتاسنتر را بپذیریم تا به مشکلی بر نخوریم !
در ضمن هاستینگ نامحدود این شرکت بر روی دیتاسنتر گیگا و پورتش به احتمال زیاد 1 گیگ هستش ! ( نمونه بارز پرشین اسکریپت )
به زودی ...
[QUOTE=m.hoseynpur;347094]دوستان میدان جنگ که نیست .بهتر است به همدیگر احترام بگذاریم!
شما برای هاستینگ سرور داشتید یا مجازی سازی ؟
از کیفیت پورت 1گیگ این دیتا سنتر اطلاعاتی ندارید ؟چون اکثرا با پورت 100 کار کردن و پورت 1 مدتی هست که ارائه میشود!
دوستان از آقای یار محمدی و پرشین هویز یا گذرگاه کسی اطلاع داره ؟
شماره تماس به جز شماره هایی که در سایتشان هست اگر دارید ممنون میشم پ.خ کنید!
با تشکر!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)