-
April 6th, 2012, 16:40
راهنمایی درباره FTP Server
سلام،من می خوام روی سرورم یه FTP Server راه اندازی کنم که لینک FTP واسه دانلود بدم.
حالا اگه میشه یکی از دوستان یه نرم افزار به همراه آموزشش بهم معرفی کنه که هم راحت هم قوی باشه و بتونم لینکهای سایتمو واسه دانلود آماده کنم.
ممنون
-
تعداد تشکر ها ازS1N4 به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012 16:40
# ADS
-
April 6th, 2012, 16:54
پاسخ : راهنمایی درباره FTP Server
فایل زیلا سرور دانلود کنید نصبش راحته راه اندازیشم همینطور
سیستم عامل چیه ؟
ویرایش توسط tizparvaz : April 6th, 2012 در ساعت 17:28
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 16:58

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
فایل زیلا سرور دانلود کنید نصبش راحته راه اندازیشم همینطور
ممنون از راهنماییتون ولی اگه لینک آموزش دارین بدین چون بلد نیستم.
ادمین سرور هم بعد از 11 روز که درخواست دادم هنوز به من جواب درست و حسابی نمیده
-
-
April 6th, 2012, 17:28
لینک آموزش ندارم سرچ گنید حتما هست اما میگ کار ـسونیه نصبش عین فایر فاکس فقط تو یه مرحله پرت اتصال به سرور رو میپرسه که بهتر بذارید دیفالتش باشه بقیشم نکست و فینیش
بعدش باز کنید برنامرو تو آدرس بزنید 127.0.0.1 و پرت هم همون پرتی که موقع نصب وارد کردین میزنید پسورد ورود به سرورم اینجا میخواد میزنید اوکی میکنید بعدش وصل میشه از قسمت اگه اشتباه نکنم ادیت یا نیو آخرین منو میشه باز میکنید یه یوزر اد میکنید دایرکتوری رو هم مشخص میکنید و کار تمومه دیگه فعال و میتونید از طریق هر نرم افزار اف تی پی بهش کانکت بشین پورت کانکتشم 21
-
-
April 6th, 2012, 17:38
عضو جدید
با درود
بفرما دوست گرامی
http://www.webhostingtalk.ir/f14/36359/
سرچ انجمن هم میزدی موارد زیادی میدیدی
با احترام
زیبا ترین قسمت یک انجمن گزینه جستجو آن سایت هست
-
تعداد تشکر ها از_omid_ به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2012, 18:03

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
لینک آموزش ندارم سرچ گنید حتما هست اما میگ کار ـسونیه نصبش عین فایر فاکس فقط تو یه مرحله پرت اتصال به سرور رو میپرسه که بهتر بذارید دیفالتش باشه بقیشم نکست و فینیش
بعدش باز کنید برنامرو تو آدرس بزنید 127.0.0.1 و پرت هم همون پرتی که موقع نصب وارد کردین میزنید پسورد ورود به سرورم اینجا میخواد میزنید اوکی میکنید بعدش وصل میشه از قسمت اگه اشتباه نکنم ادیت یا نیو آخرین منو میشه باز میکنید یه یوزر اد میکنید دایرکتوری رو هم مشخص میکنید و کار تمومه دیگه فعال و میتونید از طریق هر نرم افزار اف تی پی بهش کانکت بشین پورت کانکتشم 21
همه چیز ردیفه ولی من نمیخوام به صورت اکانتی باشه.می خوام فقط لینک باشه و همه دانلود کنن.
میشه؟!
-
-
April 6th, 2012, 18:16
iis نصf کردین ؟
دایرکتوری شو بزارین رو wwwroot iis بعد حله fه راحتی هم ftp دارین هم بدون یوزر با لینک مستقیم میتونید دانلوداتونرو بذارید
آدرسشم میشه yourip/file
-
-
April 6th, 2012, 18:36

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
iis نصf کردین ؟
دایرکتوری شو بزارین رو wwwroot iis بعد حله fه راحتی هم ftp دارین هم بدون یوزر با لینک مستقیم میتونید دانلوداتونرو بذارید
آدرسشم میشه yourip/file
بله نصب کردم،این کارم کردم ولی بازم برای گذاشتن دایرکتوری روی wwwroot میگه user بساز!
-
-
April 6th, 2012, 18:50

نوشته اصلی توسط
S1N4
بله نصب کردم،این کارم کردم ولی بازم برای گذاشتن دایرکتوری روی wwwroot میگه user بساز!
یوزر بساز پسوردم بده تون واسه کانکت شدن به ftp واسه دانلود هیچی نمیخواد شما هر فایلی تو این فولدر از طریق ftp آپ کنی یا تو خود وی پی اس کپی کنی یوزر میتونی از طریق لینک مستقیم دانلود کنه
-
-
April 6th, 2012, 19:06

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
iis نصf کردین ؟
آدرسشم میشه yourip/file
اینجا دایرکتوری را تو Filezilla پوشه ی wwwroot بزارم؟!
-