سلام دوستان خسته نباشيد
من يه سوال در مورد ساب دامين داشتم
مثلا اين دامين
www.2.ok.com
حالا از كجا ميشه فهميد كه اين دامين روي ساب دامينه يا كلا دامي اصلي اين سايت همينه؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد مرسي
سلام دوستان خسته نباشيد
من يه سوال در مورد ساب دامين داشتم
مثلا اين دامين
www.2.ok.com
حالا از كجا ميشه فهميد كه اين دامين روي ساب دامينه يا كلا دامي اصلي اين سايت همينه؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد مرسي
مثال
a.yourdomain.ir
روی
yourdomain.ir/a
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند .درضمن قبل از پسوند دامنه نقطه معنا دار نیست پس عدد 2 در دامنه شما ساب میباشد یعنی
www + 2 + ok.com
اگه منظور شما تنها همین دامنه است ، شما فقط کافیه تست بکنید :
Home Page
این دامنه فعاله و پسوندی به نام ok.com نداریم
در غیر این صورت صحبت دوستان تایید میشه
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
شما می تونید ساب دامین را با www هم باز کنید البته اگه تنظیمات انجام شده باشه
ویرایش توسط stchost : December 9th, 2011 در ساعت 13:07
شما فرمودید دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند
بنده هم عرض کردم که امکان بار کردن توسط www.2.ok.com وجود داره و موضوع غیر عادی نیست
دوست عزیز خواهش میکنم اینقدر سریع و بدون تامل حرف نزنید شم برو پست منو تا اخر کامل بخون بعد حرف بزن عزیزه من بابا نکنید اینکارو...چرا یاد گرفتیم مثل باد اظهار نظر کنیم...من کی گفتم غیر عادیه؟؟؟
دوست گرامی خود www که در ابتدای دامنه ها قرار دادرد ساب دامنه هست.و 2 تا ساب دامنه در کنار هم قرار نمیگیرند .درضمن قبل از پسوند دامنه نقطه معنا دار نیست پس عدد 2 در دامنه شما ساب میباشد یعنی
www + 2 + ok.com
من گفتم دبلیو ها که ساب دومین دیفالت هستند بعدش هم گفتم در دامنه بین حروف نمیشه نقطه گذاشت پس oc.com دامنه هست و خود 2 ساب دامنه هست که با ساب دومانه پیشفرض قرار گرفته بعد هم اومدم تو خط اخر با علامت + کامل نشون دادم که دابلیو ها ساب هستند جمع شده با ساب دومین بعد بعد کلا جمع شده با دامنه
خواهش میکنم یادبگیرید خوب پست دیگران رو بخونید بعد اظهار نظر کنید
بنده نگفتم که شما گفتید غیر عادیه ، تنها اینگونه از صحبت شما برداشت شد
موضوع کمک به دوستمون هست و نه ایجاد بحث و دعوا ، چون بنده این گونه از صحبت شما برداشت کردم بهتر دیدم توضیح تکمیلی بدم خدمت دوستمون که دچار اشتباه نشن
اين طور كه ما توي كتاب هاي شبكه خونده بوديم
اگر قبل از دامين اصلي دات قرار بگيره يعني ساب دامنه
حالا سوال من اين جاست كه من از كجا بدونم دات قبل از دامين اصلي خود دامنه اصلي شايد باشه يا ساب دامنه ؟
ممنون
در تأیید صحبت های دوستان، کاراکترهایی هستند که وجود آنها در دامنه قابل قبول نیست، یکی از همین کاراکترها هم نقطه هست.
ضمنا ساب دامنه همیشه قبل از اسم دامنه قرار خواهد گرفت.
می توانید هر چیزی که اول دامنه قرار گرفته است را برداشته و بعد از دامنه قرار دهید :
test.yourdomain.com
yourdomain.com/test
و هر موقع چیزی مانند خط اول مشاهده کردید بدانید ساب دامنه هست.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)