مثلا مشتری میاد وی پی اس بخره موقع خرید باید نوع ویندوز رو انتخاب کنه
اینو چه جوری تنظیم کنم ؟
مثلا مشتری میاد وی پی اس بخره موقع خرید باید نوع ویندوز رو انتخاب کنه
اینو چه جوری تنظیم کنم ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
Up من هم همین مشکل رو دارم.
سلام
شما دو راه پیش رو دارید
یا دو گروه مجزا انتخاب کنید یکی برای لینوکس و یکی برای ویندوز
و یا یک گروه ایجاد کنید و 2 محصول برای اون تعریف کنید ( لینوکس و ویندوز ). حالا از طریق لینک گروه میتونید به اونها دسترسی داشته باشید. لینک گروه رو میدی به مشتری، اگر لینوکس خواست روی لینوکس کلیک میکنه و اگر ویندوز خواست روی ویندوز.
برای پیدا کردن لینک گروه از قسمت تنظیمات یکی از محصولها روی زبانه ی Link کلیک کنید و لینک مقابل Product Group Cart Link رو کپی کرده و توی مرورگر باز کنید
اگه میشه بیشتر توضیح بدید
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بگو کجاشو متوجه نشدی تا بیشتر توضیح بدم
قسمتی که دو گروه گفتید
شما وقتی وارد قسمت Products/Services میشی روی Create a New Group کلیک کن و یک گروه بساز (مثلا برای محصولات لینوکسی) و بعد با استفاده از Create a New product محصولات لینوکسی رو اضافه کن
همین کارها رو دوباره برای محصولات ویندوزی انجام بده
فکر کنم منظور من رو متوجه نشدید به این لینک برید دقیقا اینجوری می خوام بشه
http://portal.tehranvps.com/cart.php?a=confproduct&i=0
منظورم قسمت گزینه های قابل تنظیم هست
اون مربوط میشه به قسمت Setup >> Configurable Options
توی این قسمت میتونید آیتم هایی که مشتری میتونه انتخاب کنه رو تعریف کنید و سپس با یک نام ذخیره کنید و بعد، از توی تنظیمات هر کدوم از محصولات، از زبانه ی Configurable Options، انتخابش کنید
متاسفانه نتونستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)