-
November 16th, 2011, 17:46
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازMehrvarzan به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2011 17:46
# ADS
-
November 16th, 2011, 20:16
عضو انجمن
پاسخ : استفاده از اینترنت موبایل در کامپیوتر از طریق بلوتوث
تشکر بهتر نبود از نرم افزارهای مدیرت گوشی روی pc استفاده کنی مثل Nokia PC suite
-
-
November 16th, 2011, 22:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
0060
تشکر بهتر نبود از نرم افزارهای مدیرت گوشی روی pc استفاده کنی مثل nokia pc suite
شاید شما درست بگید ولی به نظرتون اینجوری راحت ترید که همیشه یه کابل همراتون باشه و هر سیستمی که خواستید کار کنید نرم افزار رو پیدا کنید و نصب کنید یا سریع از بلوتوث استفاده کنید؟
برای مثال
گاهی اوقات من گوشی توی جیبم هست و توی اتوبوس نشستم. سریع کانکشن رو باز میکنم و وصل میشه حتی اگه گوشی توی جیبم باشه..
حالا شاید بگید پی سی سوییت هم بلوتوث رو داره درسته ولی در نظر بگیرید باز همون قضیه داشتن همیشه نرم افزار و البته افزایش زمان آماده سازی
-
تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2011, 22:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
شاید شما درست بگید ولی به نظرتون اینجوری راحت ترید که همیشه یه کابل همراتون باشه و هر سیستمی که خواستید کار کنید نرم افزار رو پیدا کنید و نصب کنید یا سریع از بلوتوث استفاده کنید؟
برای مثال
گاهی اوقات من گوشی توی جیبم هست و توی اتوبوس نشستم. سریع کانکشن رو باز میکنم و وصل میشه حتی اگه گوشی توی جیبم باشه..
حالا شاید بگید پی سی سوییت هم بلوتوث رو داره درسته ولی در نظر بگیرید باز همون قضیه داشتن همیشه نرم افزار و البته افزایش زمان آماده سازی

اره اینکه پی سی سویت هر بار که میخوایی کانکت بشی چند بار اجازه باید بده گوشی یه ایراد چون قبلا گوشی رو براش تعریف میکنی نباید اینجور باشه ولی از نظر زمان بردن باز کردن پی سی سویت و کانکشن زمانشون فرقی نداره
-