دوستان سلام
بچه های من هرچقدر سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ، کسی هست منو راهنمایی کنه چه جوری شات کست رو روی vps ام نصب کنم؟؟
خیلی ممنون![]()
دوستان سلام
بچه های من هرچقدر سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ، کسی هست منو راهنمایی کنه چه جوری شات کست رو روی vps ام نصب کنم؟؟
خیلی ممنون![]()
میشه بگید این شات کست چیه؟
چی میگه این؟
بسم الله الرحمن الرحیم
با استناد به قانون جرايم رايانه ای
دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد.
رسیدگی به گزارشات و شکایات: [EMAIL="filter@dci.ir"] filter@dci.ir پیوندها :: WWW.PEYVANDHA.IR :: پیوندها
![]()
من با icecast کار کردم ... shoutcast دیگه پشتیبانی نمیشه و خیلی وقت که خطّ تولیدش به پایان رسیده ، اون موقعها به همین دلیل از icecast استفاده کردم
سلام دوست من . من رادیو رو برای دانشگاه زده بودم که بعد از گذشته ۲ سال از فعالیت ما دانشگاه رادیوِ رسمی خودش رو با موج فرکانس پائین افتتاح کرد و ما رادیو اینترنتی رو بستیم و الان در رادیو رسمی دانشگاه مشغول به فعالیت هستم (خارج از کشور درس میخونم) . برای پخش رادیو از برنامهٔ sam broadcaster استفاده میکردیم که خود اون برنامه قبلییتهای زیادی برای لیست کردن در رادیوهای جهانی داره . shoutcast فقط برای خودش رادیوهایی که با winamp پخش میشه رو لیست میکنه . در رابطه با شهرت shoutcast هم باید بگم به خاطره اینکه اولین برنامه رادیو آنلاین بود و البته به خاطره اینکه استفاده ازش با winamp بسیار راحت(ولی غیر حرفه یی) بود ، و محبوبیتش به خاطره محبوبیت winamp هست . البته shoucast نیز از قدرت بسیار بالایی برخورداره و با sam broadcaster میتونید به صورت حرفهیی استفاده . من فقط گفتم اون موقعها به دلیل اینکه دیگه shoucast ساپورت نمیشد از icecast استفاده کردم
ویرایش توسط cartman10mpi : November 14th, 2011 در ساعت 23:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)