سلام
من یک هاست ریسلری دارم. الان یک مشتری دارم که پنل 400 مگابایت ازم گرفته و حالا می خواهد پنلش را ارتقا دهد به پنل 2 گیگابایت. من چطور در whm پنل این مشتری را ارتقا بدم به پنل 2 گیگمان؟ مرسی
سلام
من یک هاست ریسلری دارم. الان یک مشتری دارم که پنل 400 مگابایت ازم گرفته و حالا می خواهد پنلش را ارتقا دهد به پنل 2 گیگابایت. من چطور در whm پنل این مشتری را ارتقا بدم به پنل 2 گیگمان؟ مرسی
با سلام
یک پکیج 2 گیگ میسازین
بعد هم یوزر تون رو آپگرید میکنین به پکیج مورد نظر
گزینه آپگرید هم در ستون سمت چپ whm وجود داره
دوست عزیز کاری نداره فق کافیه روی Account Functions کلیک کنید و گزینه ی Upgrade/Downgrade an Account رو انتخاب کنید و لی قبل از اون شما نیاز به تعریف پلان مورد نظر دارید که چند مگ پهنا و چند مگ فضا و میزان ادان دامین دارید اون رو هم میتونید از طریقAdd a Package نصب کنید بعد از نصب پکیج کارهای بالا رو دنبال کنید روی دامنه ی مورد نظر کلیک کنید و سرویس جدید را جایگزین سرویس قبلی کنید
امیدوارم که متوجه شده باشید
پاینده و پیروز باشید![]()
نه دوست عزیز Account Functions هست که یک گزینه داخلش داره به نام Upgrade/Downgrade an Account که روش کلیک کنید میتونید پکیج رو عوض کنید![]()
مرسی. بله پیداش کردم الان در این قسمت در زیر لیست دامنه ها این قسمت هم می باشد! آیا لازم هست در این قسمت هم چیزی نوشت؟f3.jpg
فرقی نداره ، یا میتونید کاربر رو با نام کاربریش مشخص کنید ، یا نام دامنه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)