-
August 27th, 2009, 03:21
نحوه دادن Permissions به فولدری توسط پلسک در هاست ویندوز
سلام .
من کاربری تازه کار در هاست ویندوز هستم و می خواهم به فولدری از طریق کنترل پانل Plesk ورژن 9.2.1 پرمیشن خواندن و نوشتن بدم . ممنون می شوم در این کار به من کمک کنید . بعد یادگرفتن این مورد به تعدادی هاست ویندوز نیاز دارم که به امید خدا از شما تهیه خواهم کرد .
منتظر ارسال پاسخ از شما دوستان هستم .
-
-
August 27th, 2009 03:21
# ADS
-
August 27th, 2009, 12:52
عضو انجمن
پاسخ : نحوه دادن Permissions به فولدری توسط پلسک در هاست ویندوز
عمل خواندن و نوشتن معمولا روی سرور های لینوکس متداول هست و من بر روی سرور ویندوز همچین چیزی رو لااقل در هاست های خودم ندیدم.
-
-
August 27th, 2009, 13:29
عضو دائم
چرا آی آی اس هم یه شری پرمیشن ها داره ولی به قدرت لینوکس نیست
-
-
August 27th, 2009, 13:33
چرا خوب شما فرض کنید می خواهید اسکریپتی نصب کنید که این اسکریپت باید دسترسی خواندن و نوشتن به فولدری خاص در هاست ویندوز را داشته باشد پس باید پرمیشن فوق به فولدر داده بشه چون در غیر این صورت اسکریپت فوق کار نخواهد کرد . من آموزش نحوه دادن پرمیشن به فولدر در هاست ویندوز را از آدرس زیر پیدا کردم ولی انگلیسی هست . کسی می توه به زبان فارسی اینجا بنویسه ؟
لینک : http://www.parallels.com/products/plesk/resources

نوشته اصلی توسط
pardishosting
عمل خواندن و نوشتن معمولا روی سرور های لینوکس متداول هست و من بر روی سرور ویندوز همچین چیزی رو لااقل در هاست های خودم ندیدم.
-
-
August 27th, 2009, 13:58
ممنون از پاسخ شما ممنون میشوم بیشتر در مورد نحوه دادن پرمیشن توضیح بدید .

نوشته اصلی توسط
a-750
چرا آی آی اس هم یه شری پرمیشن ها داره ولی به قدرت لینوکس نیست
-
-
August 27th, 2009, 21:11
عضو انجمن
دقیقا کدوم قسمت اون ادرس در این مورد توضیخ داده .. اون جا کلی لینک وجود داره ....
-
-
August 27th, 2009, 22:21
ممنون که پاسخ دادید دمت گرم
دیگه داشتم ناامید می شدم . بین این همه مدیر سرور بازهم شما ممنون
البته دقت کنید لینک های بالایی مربوط به هاست لینوکس میشه و لینک های پایین مربوط به هاست ویندوز .
من الان در فایلی به نام plesk-9.2-resellers-guide.pdf در صفحه 119 نحوه ست کردن پرمیشن برای فولدر را می بینم ولی وقتی می خواهم پیاده کنم همخوانی نداره . یا این راهنما اشتباده هست یا هاست تست باهاش جور نیست .من از پلان های تست موجود در آدرس زیر استفاده می کنم :
http://www.parallels.com/products/plesk/demo
البته نظر من اینه که شما همه این پی دی اف ها را دانلود کنید چون حجم کمی دارند . من همه را دانلود کرده ام و تا فردا همه را می خوانم و اینجا مطرح می کنم .

نوشته اصلی توسط
pardishosting
دقیقا کدوم قسمت اون ادرس در این مورد توضیخ داده .. اون جا کلی لینک وجود داره ....
ویرایش توسط chapar : August 27th, 2009 در ساعت 22:25
-
-
August 28th, 2009, 00:06
عضو انجمن
مسلما برای تست جای خوبی رو انتخاب نکردید .. من به شما گفتم بیا بهت هااست تست بدم ...
بقیه چیز ها رو باید بخونم تا توضیح بدم
-
-
August 28th, 2009, 00:12
عضو انجمن
داخل ریسلر رفتم ... چیزی نیافتم علی الخصوص صفحه 119 !
-
-
August 28th, 2009, 00:33
مدیر کل
مسلما برای تست جای خوبی رو انتخاب نکردید ..
کنترل پنل مربوط به شرکت یا شخصی که ازشون میشید میشه؟
شما توی File Manager سایتد جلوی هر فولدری که میبینی یه قفل هست روش کلیک کنی میتونی دست کاری کنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-