نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل بن شدن و تماس با مدیران

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض مشکل بن شدن و تماس با مدیران

سلام به مدیران گرامی انجمن.

بنده تا پنجشنبه یوزر «camelian77» رو داشتم. همه چیز هم خوب و عالی بود تا اینکه به طور نا غافل لاگین دوباره کردم و دیدم که بعله،

شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
    باسلام. لطفا از همان اکانت قبلی خود استفاده کنید. موفق باشید

پایان مدت محرومیت شما : هرگز
    ولی من که یوزر دیگه ای نداشتم! و توی لیست اخراجی ها هم نبودم! برای همین اومدم این یکی رو ساختم که با مدیران تماس بگیرم. حتی المقدور (تا جایی که می‌تونستم اسم‌ها رو پیدا کنم) به مدیران پیغام خصوصی زدم. ولی دریغ از جواب ! آی پی ها و اطلاعات لازمه رو هم ارسال کردم. حدس زدم چون با چندین آی پی وصل می‌شم بعضی وقت‌ها این مشکل رخ داده باشه.

اون زیر سایت دیدم لینک تماس با ما هست، از اونجا هم ارسال کردم، نشد. باید چه کرد؟ چگونه تماس بگیریم و این مشکل رو حل کنیم؟

2. # ADS

عضو انجمن persian.developer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل بن شدن و تماس با مدیران

نقل قول نوشته اصلی توسط anooshr نمایش پست ها
    سلام به مدیران گرامی انجمن.

بنده تا پنجشنبه یوزر «camelian77» رو داشتم. همه چیز هم خوب و عالی بود تا اینکه به طور نا غافل لاگین دوباره کردم و دیدم که بعله،

ولی من که یوزر دیگه ای نداشتم! و توی لیست اخراجی ها هم نبودم! برای همین اومدم این یکی رو ساختم که با مدیران تماس بگیرم. حتی المقدور (تا جایی که می‌تونستم اسم‌ها رو پیدا کنم) به مدیران پیغام خصوصی زدم. ولی دریغ از جواب ! آی پی ها و اطلاعات لازمه رو هم ارسال کردم. حدس زدم چون با چندین آی پی وصل می‌شم بعضی وقت‌ها این مشکل رخ داده باشه.

اون زیر سایت دیدم لینک تماس با ما هست، از اونجا هم ارسال کردم، نشد. باید چه کرد؟ چگونه تماس بگیریم و این مشکل رو حل کنیم؟
    دوست گرامی من پیگیر کار شما هستم نیازی نیست تاپیک باز کنید، نتیجه را بصورت خصوصی برایتان میفرستم.

عضو انجمن persian.developer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل بن شدن و تماس با مدیران

در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي‌ آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي‌ براي مديريت سايت‌ : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي‌ و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
    تاپیک بسته شد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)