سلام دوستان میشه بگین این ip مال کدوم دیتاسنتر المان است؟178.162.155.243شما هم یه پینگ بگیرین خدایی حرف نداره
پینگ خیلی خوبی داره
بهتر از دیتاسنتر سینگل هاپ امریکا است.
سلام دوستان میشه بگین این ip مال کدوم دیتاسنتر المان است؟178.162.155.243شما هم یه پینگ بگیرین خدایی حرف نداره
پینگ خیلی خوبی داره
بهتر از دیتاسنتر سینگل هاپ امریکا است.
مال نت دایرکت یا همون لیزو وب هستش، انگاری یه سری تغییرات انجام دادن قبلا اینطوری نبود![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آره خوبه از آلمان و دیتاسنترNetdirect
من باهاش مشکلی نداشتم و امیدوارم نداشته باشم، یه زمان میگفتن خیلی اذیت میکنه و... ولی بعد از اینکه لیزووب خریدش یه جورایی کلا عوض شده، در مورد تغییرات هم نمیتونم حرفی بزنم دوستانی که تجربه خرید سرور اختصاصی و فروش داشتن باید بیان جواب شما رو بدن، من خودم راضی هستم و امیدوارم کیفیتش افت نکنه (سرور دانلود ام هست) البته tukanet هم همون بابک خودمون باهاشون یه مشکلی داشت میتونید ازشون بپرسید شاید بتونه بیشتر راهنماییتون کنه
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
مصطفی چمران
پینگ ریل تایم سوییس نت دایرکت و سینگل هوپ
عکس شماره 1 سوییس عکس شماره 2 -نت دایرکت و عکس شماره 3 سینگل هوپ
http://8200.6.img98.net/out.php/i89390_pipi.png
ویرایش توسط MagicVps.Com : October 14th, 2011 در ساعت 12:10
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
پینگ پایین میتونه عاملی باشه تا سرعت لود و ... مناسب باشه ولی عاملی که الزاما کیفیت رو همراه داشته باشه
اگر از ( مثلا ) دیتاسنترهای سرور داشته باشید پینگ ماکسیمم روی 70-80 خواهد بود ولی کیفیت اصلا قابل قیاس با سرورها اروپا و آمریکا نخواهد بود !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)