صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: استیو جابز فوت کرد

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض استیو جابز فوت کرد

درود

حالم گرفته شد وقتی این خبر رو شنیدم ! متاسفانه استیو جابز ، مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران اپل، در سن 56 سالگی پس از یک مبارزه طولانی با سرطان، جان خود را از دست داد.

Rest in peace

ویرایش توسط lvlehrad : October 6th, 2011 در ساعت 04:49

2. تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

پیش فرض پاسخ : استیو جابز فوت کرد

5. تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

هیچگاه والدین اش را ندید، فرزند آینده بود، رویایی در سر داشت: می خواست با سیب گاز زده ای از گاراژ خانه اش دنیا را دگرگون کند...آسوده بخواب، آنهایی که چنین برای رویایی خود می جنگند، هرگز نمی میرند.
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

7. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

عضو جدید VBIran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    95
    تشکر شده در
    45 پست

تسلیت میگم .

ممنون مهراد .

9. تعداد تشکر ها از VBIran به دلیل پست مفید

عضو جدید trueenzo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    94 پست

بداخلاق بود ولی حیف بود
    ایده آل گراییش خوب بود بعضی جاها

عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

پیش فرض استیو جابز مرد :(

نمیدونم چی بگم که اصلا حوصله نوشتن هم ندارم. استیو جابز بنیانگذار شرکت اپل امروز صبح درگذشت.
    چند روزی بود میخواستم به مناسبت سیزدهمین سال تاسیس گوگل یک بررسی و مقاله ای بنویسم که کلا امروز با دیدن این خبر دیگه نتونستم جلوی خودم را بگیرم و خبری را دیر منتشر کنم.

همه ما تا حدودی استیو را میشناسیم.
    چهره ای لاغر و خندان که همیشه یک تیشرت تیره،شلواره جین و کفش اسپرت ورزشی سفید میوشید و با انرژی و هیجان شروع به معرفی محصولات جدید میکرد.

با اینکه چند ساعت بیشتر از مرگ این استوره نمیگرده اما در سراسر دنیا تمامی طرفداران اپل و حتی رقبا به سوگ نشسته اند.

برای ایشون یک صفحه در اپل ایجاد شده با آدرس http://www.apple.com/stevejobs که میتونید مراجعه کنید.
    در حال حاضر اینقدر ناراحت هستم که هیچ چیز دیگه ای در اینباره به ذهنم نمیرسه....
    ویرایش توسط Amir.Mansoury : October 6th, 2011 در ساعت 11:47

12. تعداد تشکر ها ازAmir.Mansoury به دلیل پست مفید

عضو انجمن REXNET آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

پیش فرض پاسخ : استیو جابز مرد :(

اشک تو چشمام جمع شده. استیو، دل همه ما برایت تنگ می شود...

استیو جابز بنيانگذار اپــــل کامپیوتر، قدرتمندترین کمپانی جهان، نابغه دنیای تکنولوژی و یک انسان خارق العاده در سن ۵۶ سالگی به علت بیماری که داشت درگذشت....

اطلاعیه شرکت اپــــل:
    اپــــل یک نابغه مبتکر و دنیا یک انسان خارق العاده را از دست داد و آنهایی از ما که شانس شناخت و کار با استیو را داشتیم، یک دوست بسیار عزیز و مربی‌ الهام بخشی را از دست دادیم.
    استیو از خود شرکتی به یادگار گذاشت که تنها وی می‌توانست آن را بسازد و روح وی تا ابد شالوده اپــــل خواهد بود.

روحش شاد و یادش گرامی باد....

واکنش ها به خبر درگذشت استیو جابز

بیل گیتس، رییس هیات مدیره مایکروسافت:

من واقعا از خبر درگذشت استیو جابز متاسف شدم. من و ملیندا با خانواده استیو، دوستان و تمام علاقمندانش همدردی می کنیم.

من و استیو اولین بار حدود ۳۰ سال پیش همدیگر را ملاقات کردیم. ما در نیمی از طول زندگی مان همکار، رقیب و دوست بودیم. دنیا به ندرت افرادی را به خود دیده که به تاثیر گذاری استیو جابز باشند. تاثیری که در نسل های آینده هم حس خواهد شد.

برای کسانی که آنقدر خوش شانس بوده اند که با استیو جابز کار کنند این یک افتخار بزرگ است. من همین الان دلم برای استیو تنگ شده است.

باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا:

من و میشل از درگذشت استیو جابز متاسف شده ایم. او یکی از بزرگترین مخترعین آمریکا بود و آنقدر شجاع که متفاوت فکر کند.

با ساختن یکی از موفق ترین شرکت های روی کره زمین از گاراژ خانه اش و با شخصی کردن کامپیوترها و با آوردن اینترنت به جیب ما او انقلاب فناوری اطلاعات را در دسترس همه قرار داد و آن را لذت بخش کرد.

استیو جابز گفته بود طوری زندگی می کند که انگار هر روز اش آخرین روز زندگی اش است. او واقعا اینگونه زندگی می کرد. او زندگی ما را تغییر داد و تمام صنایع را تحت تاثیر خودش قرار داد.

استیو بالمر، مدیرعامل مایکروسافت:

من می خوام تاسف عمیق ام را از درگذشت استیوجابز بیان کنم. او یکی از موسسان صنعت ما و یک آینده نگر به معنای واقعی بود. قلب من به همراه خانواده اش، تمام کسانی که در اپل کار می کنند و هر کسی است که تحت تاثیر کارهای او قرار گرفته.

مارک زوکر برگ، مدیرعامل فیسبوک:

متشکرم استیو از اینکه یک مربی و دوست خوب برای من بودی. متشکرم از اینکه نشان دادی چیزی که ساختی می تواند دنیا را تغییر دهد. دلم برایت تنگ می شود.

لری پیچ، مدیرعامل گوگل:

من به خاطر این خبر بسیار بسیار ناراحتم. استیو مرد بزرگی با دستاوردهای فوق العاده و هوش عالی بود. او همیشه می توانست در چند کلمه بگوید که شما به چه چیز باید فکر کنید قبل از اینکه بخواهید به آن فکر کنید.

تاکید او بر روی user experience همیشه برای من الهام بخش بوده است. او انسان مهربانی بود و همیشه با اطلاعات و نصحیت هایش به من کمک میکرد. حتی اخیرا و در زمانی که حال خوبی نداشت.

سرگی برین، موسس دوم گوگل:

از نخستین روزهای گوگل هر زمان که من و لری به دنبال الهام، نگاه به آینده و مدیریت می گشتیم نیاز داشتیم که به سمت دفتر اپل نگاه کنیم.

تمایل استیو برای عالی بودن توسط هر کسی که با محصولات اپل کار کرده است، احساس می شود. مانند همین مکبوکی که من دارم این متن را با آن می نویسم. من با چشمان خودم این تمایل به کمال را از نزدیک و در ملاقات هایی که داشتم دیده ام.

روبرت مرداک، مدیرعامل News Corp:

امروز ما یکی از بزرگ ترین متفکران، مبدعان و کارآفرینان تمام تاریخ را از دست دادیم. استیو جابز بزرگ ترین مدیرعامل نسل خودش به شمار می رود. من در حالی که عمیقا از مرگ او متاسف هستم به تاثیر بزرگ او بر نوع استفاده کاربران از رسانه ها فکر می کنم.

دیک ***تولو، مدیرعامل توییتر:

در هر دوره و به ندرت فردی پیدا می شود که فقط مسیر را به جلو نمی برد. بلکه یک استاندارد جدید برای اندازه گیری به وجود می آورد.

اریک اشمیت،: رییس هیات مدیره گوگل:

امروز روز ناراحت کننده ای برای همه ما است. استیو مجموعه ای از طراحی و تکنولوژی بود و دیگر مانند او را نخواهیم دید. او با استعداد و شخصیت کاریزماتیک اش، سایرین را برای انجام غیرممکن ها الهام می بخشید. بدون شک او به عنوان بزرگترین مخترع تاریخ دنیای کامپیوتر در ذهن همه ما به یادگار خواهد ماند.

باب ایگر، مدیرعامل دیزنی:

استیو جابز یک دوست عالی و مشاور قابل اعتماد بود. میراث وی تنها چند ابزار تولید شده یا یک شرکت نیست، بلکه میلیون ها نفری هستند که از او الهام گرفتند، زندگی هایی هستند که تغییر کردند و فرهنگی است که آفریده شد. استیو مردی از جنس اصل با ذهنی خلاق و مبتکر بود. با وجود تمامی اختراعات او هیچ گاه لحظه ای آرام ننشست. با رفتن او دنیا یک مبتکر بی مانند، دیزنی یکی از اعضای خانواده اش و من یکی از بهترین دوستانم را از دست دادیم.
    How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"

14. تعداد تشکر ها ازREXNET به دلیل پست مفید

عضو انجمن ViToN آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    136
    تشکر شده در
    104 پست

روحش شاد باشه

ایفون ۴s که دیروز رونمایی شد و امروز هم که ایشون درگذشتن ... .

16. تعداد تشکر ها از ViToN به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

با اینکه من هیچ علاقه به محصولات اپل ندارم و کلا مایکروسافتی هستم ولی روحش شاد
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

18. تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید

عضو انجمن atilnic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    450
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    743 پست

سلام

واقعا حیف شد
    مخصوصا اینکه اون حرفشو من میخونم خودم اشک تو چشام جمع میشه ( طوری زندگی میکرد که انگار روز آخر زندگیش بود)خیلی سخته اینطوری زندگی کردن و خیلی خوب هست

روحش شاد.... و یادش گرامی....

دل ما هم برات تنگ میشه!

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)