با سلام
آقا بنده یه هاست دانلود برداشتم . بعد می خوام این هاست رو روی ساب دامین ip هاست رو ست کنم که وقتی آدرس ساب دامین بزنم اون هاست دانلود بیاد بالا . حالا چطوری از cpanel این کار رو بکنم ؟
با سلام
آقا بنده یه هاست دانلود برداشتم . بعد می خوام این هاست رو روی ساب دامین ip هاست رو ست کنم که وقتی آدرس ساب دامین بزنم اون هاست دانلود بیاد بالا . حالا چطوری از cpanel این کار رو بکنم ؟
یه دفعه بخون ببین چی نوشتی
من متوجه نشدم درست توضیح بده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ببین وحید جان . من الان یه دامین دارم که روی یه هاست از یه سرور دیگه dns رو ست کردم .
حالا یه هاست دانلود برداشتم . روی دامین که نمی شه ست کردن چون دامین روی اون سرور ست هستش . از یکی سوال کردم گفتش که یه ساب دامین روی اون دامینی که روی اون سرور داری بساز . بعد ip این هاست دانلود رو می تونی روش ست کنی . حالا می خوام ببینم چطوری باید این کار رو بکنم ؟
از whm
و بخش دي ان اس
add dns zone
ip و ساب دامين را وارد كنيد
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)