-
September 25th, 2011, 17:08
Giga یا Hetzner ؟
در مورد 2 دیتاسنتر سوال داشتم که از کدوم خرید کنم
1 - Giga - Internathional
2- Hetzner
الان من یک مشکلی دارم در انتخاب این 2 دیتاسنتر است که بنده احتمالا با مجازی کردن سرور پهنای باند نزدیک 10 تا 20 ترابایتی رو مصرف کنم ، و می خواستم از هر 2 سرویسشون سرور 12 هسته ای رو بگیرم که آخرین پلن سرور است .
در خرید هتزنر زده که انتخاب هارد به اختیار شما من این رو دقیقا نفهمیدم باید برای چیزی که انتخاب می کنیم هزینه ای بدیم ؟
متشکر - من به شدت ضروری نیاز به سرور دارم و سریعا می خواستم بگیرم و نماینده ای اگر در ایران دارند یا می تونن خرید کنند بگن ممنون می شم .
-
-
September 25th, 2011 17:08
# ADS
-
September 25th, 2011, 17:23
پاسخ : Giga یا Hetzner ؟
هتزنز میگه هاردش رو هر چی دوست داری انتخاب کن و هزینه هر کدوم اضافه میشه روی هزینه ماهیانه سرور
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2011, 17:27
شما خودتون یا کسی نماینده آن هست در ایران یا می توانید خرید کنید ؟
الان به نظر شما باز گیگا خوب هست یا هتزنر ؟ با این تفاصیر به نظر من با اینکه هزینه هارد اضافه می شه به نظر بنده از گیگا 12 هسته رو بگیریم + پورت 1 گیگ بهتر نیست ؟
-
-
September 25th, 2011, 17:32
عضو انجمن
به نظر من از هتزنر بگیر من الآن از هتزنر دارم راضیم سرعت پورتش عالیه من که میگم از هتزنر بگیر سرعتش معرکس
-
تعداد تشکر ها از blueline به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2011, 17:32
عضو انجمن
گیگا اون مقدار امکانات را نداره.
هتزنر بهتره.
-
تعداد تشکر ها از Amir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2011, 17:37
خیلی متشکر حالا یک سوال من یک سرور بیام عقب و سرور D-Eq8 رو بگیرم + پرت 1 گیگ من برای حساب کتاب خودم می پرسم من با Open Vz چند تا VPS در حد مصرف پایین می تونم ازش بگرم ؟
-
-
September 25th, 2011, 17:51
در کل سیستم های دسکتاپ رو نباید انتظار خیلی زیادی ازشون داشت اما در کل زیر بار نه چندان زیاد جواب میدن
قیمت بدون وت هم برای هتزنر این میشه :
EQ8 74.79 Euro
FlexiPack 12.61E Euro
GBit-Port 32.77 Euro
چون اینجا بخش آموزش هست نمیتونم بهتون آفر بدم اما توی قسمت فروش انجمن چک کنید میتونم در خدمتتون باشم.
-
-
September 25th, 2011, 18:00
سلام.
از نظر بنده Hetzner بهتر است.
اگر نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید پ.خ ارسال کنید.
-
-
September 26th, 2011, 11:43
عضو انجمن
گیگا آشغال به تمام معنا هست.
هتزنر خیلی بهتره
-
-
September 26th, 2011, 12:30
دوستان از هتز بهتر می شناسن ، همینطور داره زمان برای ما می گذره و کاری تنوستم بکنم هنوز ، هر چی جل تر می ریم برای خرید سنگ های بیشتری جلو پامون می یفته ،
-