-
September 21st, 2011, 17:22
راهنمایی برای راه اندازی سرور
سلام خدمت دوستان
قراره یک سرور حرفه ای رو برای کار هاستینگ تهیه کنم که خوب اولین تجربه در زمینه کانفیگ سرورم هست و می خوام قبل اینکه این سرور به دستم برسه یک سری نکاتی رو بدونم و سریعا راش بندازم ، من قراره با Open VZ مجازیش کنم و چیزهایی رو هم که می دونم در حد VPS ی بوده که داشتم ، نه آموزش نصب Open VZ رو به صورت دقیق می دونم نه Cpanel و راه اندازی شون رو ، اگه دوستان یک لینک آموزشی برای این ها در همین انجمن به من بدن ممنون ، و مرحله بعد این که الان این سرور رو که من گرفتم و مجازیش کنم اول و بعد رو یک VPS برای خودم Cpanel نصب کنم و کارم رو انجام بدم افی هست ؟ دستورات خاصی یا کار خاصی نداره که من رو اون سرور انجام بدم ؟ حالا از امن سازی یا Firewall گرفته یا نمی دونم نصب پرت ، اکانت ها یا چیزهایی که من کار نکردم ، در کل اگه یک سرور خامی رو که گفتم ازول چه کاری رو باید روش انجام بدم تا امنیت و سرعتش هم بالا بره ، خیلی متشر و ممنون از شما .
-
-
September 21st, 2011 17:22
# ADS
-
September 21st, 2011, 18:01
عضو جدید
پاسخ : راهنمایی برای راه اندازی سرور
Email: Borhani.92 at gmail dot com
-
تعداد تشکر ها از Mehdi92 به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 18:16
خیلی متشکر از شما ، همین کارها برای راه اندازی کامل هست یا باید دستورات خاص ssh یا پرت ها یا چیزهای دیگری را برای امنیت و چیزهای دیگر وارد باشم ؟
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
الان من سرور رو که گرفتم باید لینوکس رو دستی نصب کنم ؟ از ssh نصب می کنند ؟ حات گرافیکیش کجا هست برای نصب با چه برنامه ای ؟
-
-
September 21st, 2011, 18:22
عضو جدید
مگه موقع سفارش نپرسیدن چه سیستم عاملی میخواین ؟ بهشون بگین براتون میریزن خودشون لینوکس رو ...
-
تعداد تشکر ها از Mehdi92 به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 18:30
چرا Sent OS 6 رو برای سفارش زدم ، پس مساله ای نیست خودشون نصب می کنند ؟ متشکر باز
باز آموزش دیگری نیست که بنده باید قبل همه کار ها بدونم ؟
-
-
September 21st, 2011, 18:44
عضو جدید
انجمن های Cpanel و OpenVZ مطالب آموزشی خوبی داره میتونید اونارو مطالعه کنید به مشکلی هم برخوردین اول سرچ بکنین تو همون انجمن ها به نتیجه نرسیدین تاپیک باز کنید اساتید هستن میان کمکتون :دی
-