-
September 14th, 2011, 20:10
عضو جدید
سوال از کارابران نیکان وی پی اس - nikanvps.com
سلام دوستان و خسته نباشید من حدودا یک سال پیش از vastdata هاست گرفته بودم که بعد از چند ماه رفت رو هوا و پرید بعد حسام عزیز بعد از چندماه گفت میخوام بهت سرویس بدم از هاست جدیدمون که همون سایت نیکان وی پی اس بود 3-4 ماهی سرویس دادن بهمون دستشونم درد نکنه خوب بود تا اینکه از دو هفته پیش مشکل پیدا کرده همه چی هم سایت خودشون هم سرور ها و ... مدام میزنه ساسپند یا ... ایمیل هم زدم پاسخ ندادن میخواستم ببینم از دوستان کسی خبر داره که چه خبره؟ موندگار هست یا دوباره میخواد منحل بشه؟ حداقل قبلش به ماها یه خبر کوچیک بدن بک آپ بگیریم از اطلاعاتمون بک آپ هم که هیچوقت بهمون نمیدن باز من خودم بک آ= میگیرم هر هفته میکشم رو هاست های دیگم منتها انجمن هست دیگه هر روز کلی بازدید و پست و ... داره یه هفته پیش زمان زیادیه جدا از اینکه ما رو هم بی اعتبار میکنن جلو کاربرهامون اطلاعات اون بنده خدا ها هم میپره
-
-
September 14th, 2011 20:10
# ADS
-
September 14th, 2011, 20:40
عضو دائم
پاسخ : سوال از کارابران نیکان وی پی اس - nikanvps.com
حسام آشنا الان یکی از staff های مایا هاست هستن میتونن اونجا پیگیری کنید.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011, 20:46
عضو انجمن
بعد حسام عزیز بعد از چندماه گفت میخوام بهت سرویس بدم از هاست جدیدمون که همون سایت نیکان وی پی اس بود 3-4 ماهی سرویس دادن بهمون دستشونم درد نکنه خوب بود تا اینکه از دو هفته پیش مشکل پیدا کرده
آزموده را آزمودن خطاست
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها ازbehrooz_iri به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2011, 23:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Am!r
ممنون برادر ولی آخه دفعه سومه بدونه خبری چیزی میخوان عوض کنن ها یه مقدار مشتری اینجا زیادی بوق نیست؟

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
آزموده را آزمودن خطاست
بله بهروز جان ولی اگر به شما هم بیان بگن میخوام اشتباهه قبلا رو درست کنم یه سرویس خوب بهت بدم مشتری شی چه میکنی؟ البته برای بار دوم هم هزینه ای نگرفتند
-
-
September 15th, 2011, 12:47

نوشته اصلی توسط
Am!r
عجــــــــــب
اسپم هست اما ارزششو داشت!
-