-
August 28th, 2011, 09:32
عضو انجمن
افزایش هارد
-
تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2011 09:32
# ADS
-
August 28th, 2011, 09:38
عضو دائم
پاسخ : افزایش هارد
سلام
شما حجم هادیسک سرورمجازی را نمی تونید افزایش بدید
باید یک هارد جدید به سرور اضافه کنید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2011, 10:44

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
شما حجم هادیسک سرورمجازی را نمی تونید افزایش بدید
باید یک هارد جدید به سرور اضافه کنید
موفق باشید
با سلام
من حرف شما را قبول ندارم چون این کار شدنی هست ولی اونی که شما میگید باید یه هارد جدید اضافه کرد راه اسانتری هست
که فکر نکنم به درد این دوستمون بخوره
قبل از خرید سرور مجازی حتما
اینجا را بخونید
-
تعداد تشکر ها از Xfise به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2011, 11:57
عضو دائم
با سلام
من حرف شما را قبول ندارم چون این کار شدنی هست ولی اونی که شما میگید باید یه هارد جدید اضافه کرد راه اسانتری هست

که فکر نکنم به درد این دوستمون بخوره
سلام
اگر شدنی هست به ما هم توضیح بدید تا بیشتر بدونیم
شما فرض کنید که ما یک سرورمجازی لینوکس داریم و با یک کنترل پنل مثل سی پنل یا دایرکت ادمین یا ....
این هاردیسک را شما به چه روشی میخواین مثلاً از حجم 50 گیگ به 150 گیگ افزایش بدید ؟؟ یا یک هارد 100 گیگ را به 30 گیگ کاهش بدید
من هنوز چنین چیزی مشاهده نکردم , اگر هست و شما اطلاع دارید ممنون میشم به ما آموزش بدید تا به دانسته هامون اضافه بشه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2011, 14:48

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اگر شدنی هست به ما هم توضیح بدید تا بیشتر بدونیم
شما فرض کنید که ما یک سرورمجازی لینوکس داریم و با یک کنترل پنل مثل سی پنل یا دایرکت ادمین یا ....
این هاردیسک را شما به چه روشی میخواین مثلاً از حجم 50 گیگ به 150 گیگ افزایش بدید ؟؟ یا یک هارد 100 گیگ را به 30 گیگ کاهش بدید
من هنوز چنین چیزی مشاهده نکردم , اگر هست و شما اطلاع دارید ممنون میشم به ما آموزش بدید تا به دانسته هامون اضافه بشه
دوست عزیز این دوستمون گفتند پلسک من فک کنم سیستمشون ویندوزه !!
افزایش هاردم خوب با مجازی ساز میری هارد را ادیت میکنی بعدش توی خود ویندوز به صورت آن پارتیشن هست که میتونی با نرمافزارهی پارتیشن بمدی ریسایز کنی و یا حتی تو محیط کامند میشه extend کرد
اینجا را بخونید
-
تعداد تشکر ها ازXfise به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2011, 14:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Xfise
دوست عزیز این دوستمون گفتند پلسک من فک کنم سیستمشون ویندوزه !!
افزایش هاردم خوب با مجازی ساز میری هارد را ادیت میکنی بعدش توی خود ویندوز به صورت آن پارتیشن هست که میتونی با نرمافزارهی پارتیشن بمدی ریسایز کنی و یا حتی تو محیط کامند میشه extend کرد
عزیز من پلسک نصب کردم می خواستم هارد اضافه کنم می خواستم اگه هارد اضافه کنم کارش حل می شه بعد آدرس درایو اضافه کنم
اگه هم نمیشه می خواستم بدونه این که فایلام پاک بشه این کارا حل کنم
-
-
August 29th, 2011, 14:46

نوشته اصلی توسط
saeed.spore
عزیز من پلسک نصب کردم می خواستم هارد اضافه کنم می خواستم اگه هارد اضافه کنم کارش حل می شه بعد آدرس درایو اضافه کنم
اگه هم نمیشه می خواستم بدونه این که فایلام پاک بشه این کارا حل کنم
دوست عزیز با اون کاری که گفتم حجم همون پارتیشنی که توش پلسک هست زیاد میشه بدون از دست دادن اطلاعات
اینجا را بخونید
-
تعداد تشکر ها از Xfise به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2011, 15:24
عضو انجمن
-
-
August 29th, 2011, 18:13

نوشته اصلی توسط
saeed.spore
ببین توی مجازی ساز اول همون هاردی که دارند را تغییر بده و حجمش را زیاد کن به هر مقداری که میخوای بعد اکی کن و وی پی اس را ریست بده
بعد برو تو وی پی اس و بعدش با کامند اگه بلدی "اگه نه اصلا طرفش نرو " اکستند کن
یا با نرم افزار هایی که هست حجم پارتیشن را ریسایز کن
تمام
اینجا را بخونید
-
-
August 29th, 2011, 20:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Xfise
ببین توی مجازی ساز اول همون هاردی که دارند را تغییر بده و حجمش را زیاد کن به هر مقداری که میخوای بعد اکی کن و وی پی اس را ریست بده
بعد برو تو وی پی اس و بعدش با کامند اگه بلدی "اگه نه اصلا طرفش نرو " اکستند کن
یا با نرم افزار هایی که هست حجم پارتیشن را ریسایز کن
تمام
به خدا من می خواستم اون قبلی را تغییر بدم اما مشکل اینجاست نمیشه قفل شده نمیشه دستش بزنیم
-