-
April 23rd, 2009, 03:51
عضو جدید
اسپانسر برای پروژه متن باز
با سلام.
سایت MybbHelp.ir در نظر دارد اقدام به آماده سازی یک توزیع بهینه از نرم افزار انجمن ساز رایگان و متن باز MyBB نماید.
جهت انجام این کار، نیاز به نصب برنامههایی همچون svn میباشد. لذا چنانچه تمایل به همکاری در این پروژه متن باز دارید، میتوانید با تامین VPS مورد نیاز، اسپانسر مالی این پروژه باشید و ما نیز مفتخر خواهیم شد که در سایهی این همکاری، به جامعه مجازی فارسی زبان خدمات نماییم.
جهت انجام این پروژه، نیاز به تجهیزات سخت افزاری خاصی نیست و در حقیقت کمترین میزان منابع سرور، جهت شروع پروژه کافی خواهد بود.
ایمیل سایت: info@mybbhelp.ir
-
-
April 23rd, 2009 03:51
# ADS
-
April 23rd, 2009, 09:23
پاسخ : اسپانسر برای پروژه متن باز

نوشته اصلی توسط
saeedgh
با سلام.
سایت
mybbhelp.ir در نظر دارد اقدام به آماده سازی یک توزیع بهینه از نرم افزار انجمن ساز رایگان و متن باز mybb نماید.
جهت انجام این کار، نیاز به نصب برنامههایی همچون svn میباشد. لذا چنانچه تمایل به همکاری در این پروژه متن باز دارید، میتوانید با تامین vps مورد نیاز، اسپانسر مالی این پروژه باشید و ما نیز مفتخر خواهیم شد که در سایهی این همکاری، به جامعه مجازی فارسی زبان خدمات نماییم.
جهت انجام این پروژه، نیاز به تجهیزات سخت افزاری خاصی نیست و در حقیقت کمترین میزان منابع سرور، جهت شروع پروژه کافی خواهد بود.
ایمیل سایت:
info@mybbhelp.ir
اگر با یک هاست اشتراکی در عین حال با منابع زیاد کارتون راه میفته در خدمتتون هستم...
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2009, 13:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeedgh
با سلام.
سایت
mybbhelp.ir در نظر دارد اقدام به آماده سازی یک توزیع بهینه از نرم افزار انجمن ساز رایگان و متن باز mybb نماید.
جهت انجام این کار، نیاز به نصب برنامههایی همچون svn میباشد. لذا چنانچه تمایل به همکاری در این پروژه متن باز دارید، میتوانید با تامین vps مورد نیاز، اسپانسر مالی این پروژه باشید و ما نیز مفتخر خواهیم شد که در سایهی این همکاری، به جامعه مجازی فارسی زبان خدمات نماییم.
ایمیل سایت:
info@mybbhelp.ir
سلام
من هم می تونم کمکتون کنم
اگر مایل بودید پیام خصوصی در خدمتم.
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2009, 16:27
عضو جدید
ضمن تشکر از ابراز لطف دوستان،
همانطور که عرض کردم برای سهولت توسعه نیاز به vps داریم.
-
-
April 23rd, 2009, 17:07

نوشته اصلی توسط
saeedgh
ضمن تشکر از ابراز لطف دوستان،
همانطور که عرض کردم برای سهولت توسعه نیاز به vps داریم.
وی پی اس با چه مشخصاتی لازم دارید؟
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
تعداد تشکر ها از WGB به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2009, 17:25
عضو جدید
سلام.
امکانات سرور VLGH01 شما نیز برای این کار کافیست اما به دلایلی که در پیام خصوصی شرح خواهم داد، با عرض شرمندگی استثناً نمیتوانیم با ground.ir همکاری داشته باشیم.
همچنان منتظر پیشنهاد همکاری سایر دوستان هستیم.
با سپاس.
-
-
April 23rd, 2009, 17:48
مدیر کل
مشخصات سخت افزاری ویپی اس رو بگید که چقدر رم و هارد این ها میخواید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2009, 18:39
عضو جدید
این vps جهت مشارکت برنامهنویسان توسعه دهنده نرمافزار MyBB مورد استفاده قرار خواهد گرفت و بازدیدکنندگان را جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با اهداف و میزان پیشرفت پروژه، به MybbHelp.ir ارجاع خواهیم داد. بنابراین به منابع سرور (فضا، پهنای باند و ram) بسیار کمتر از معمول نیاز خواهیم داشت. (بدلیل ارجاع کاربران به MybbHelp.ir، معرفی اسپانسر نیز در همان سایت صورت خواهد گرفت)
بنده آشنایی زیادی با مباحث فنی موجود ندارم اما لیست برخی از مواردی که تصور میکنم دارای اهمیت بیشتری باشند را در ادامه آوردهام:
۶۴ مگابایت رم
۵ گیگابایت فضا
۱۰ گیگابایت پهنای باند
کنترل پنل LxAdmin
سیستم عامل اوبونتو
* سرور اصلی دارای آپتایم مناسب باشد
-
-
April 23rd, 2009, 18:51
مدیر کل
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 23rd, 2009, 19:11
عضو جدید
بدلیل آشنایی قبلی با ubuntu و قابل اعتماد بودن آن. در مورد سیستم عامل اصراری برای استفاده از ubuntu نیست.
-