با سلام. من دنبال یک هاستینگ معتبر هستم تا فایلهام رو روش نگهداری کنم. حدود 20 گیگ فضا میخوام با پهنای باند حداقل 400 گیگ به بالا. سی پنل و .. نمیخوام فقط برای گزاشتن فایلها هست. سرور هم نیمه وارز باشه کافیه.چون فیلم و آهنگ و فایهامم همه زیپ هستند و اسکریپت و... هم هیچی نداریم. بیشتر برای گزاشتن فیلم میخواهم. سرعت انتقال برام مهمه.بعضی ها میگن برای لچ باید مبلغ بپردازید که لچ اصلا جاوا هست و به کسی کاری نداره واسه چی باید پول بپردازیم خدا میدونه!! میخوام بیشتر فیلم آپلود کنم و لچ میکنم رو هاست.
لطفا الکی نگید نامحدود و ... چون میدونم همچین چیزی وجود نداره.. کلا من الان 250 تا 300 گیگ پهنای باند مصرفم هست. برای همینم گفتم حدود 400 گیگ پهنای باند نیازه. اگر کسی واقعا به سرورش فشار میاد و قطعی داره و بعدا همش ایراد میخواد بگیره نظر نده بهتره... اینا رو گفتم بعدا اگر 400 گیگ شد پهنای باند الکی بهانه نیاره... یک دومین دارم که وصل میکنم به اف تی پی و 3 یا 4 تا اف تی پی میخوام همین بستمه... بازم میگم سرعت انتقال و دانلود مهمه برام.. سرور سرعت پایین و ... به دردم نمیخوره.. خوب حرفام رو زدم.. حالا دوستان چه وی پی اس یا هاست و... اگر پیشنهاد قیمت دارند بگند... بیشتر هاست میخوام تا وی پی اس. قیمت هم هر چی پایین تر بهتر.پیشنهادات رو بگید میبینیم![]()