نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: ابهام در مورد Cron jobs

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    27 پست

پیش فرض ابهام در مورد Cron jobs

با سلام.
    نمیدونم اسم تاپیک رو درست انتخاب کردم یا نه،ولی میخواستم این ابهامی که در مورد Cron jobs دارم برام برطرف بشه.

بنده میدونم که در WHM برای مشتری ها هاست ایجاد میشه و تنظیمات دیگه برای هاست صورت میگیره،سوالم اینجا اینه که مشتری میاد از ادمین هاست میخره و پولش رو ماهانه پرداخت میکنه و پلن برای ماه اول براش فعال سازی میشه،حالا این ادمین شاید بیش از 100 مشتری داشته باشه که ماهانه ازش سرویس خریدن،

تا اینجا که مشکلی نبوده،یه چیزی هم که هست اینه که وقتی با نرم افزار Nttac برای کاربران *** میسازی خب بالاخره توی قسمت مشخصی که وجود داره می نویسی #30 که یعنی کاربر بعد از 30 روز دیسکانکت بشه.

و حالا ابهام من در مورد هاست و Cron jobs:خب تو پاراگراف قبل گفتم که میشه *** رو محدود کرد جوری که سرماه دیسکانکت بشه،ولی در مورد هاست چنین چیزی وجود نداره و برنامه ی خاصی نیست که تعیین کنه بعد از مثلا 30 روز این اکانت ساسپند بشه تا وقتی که پولشو نداده،و از طرفی شنیدم که Cron jobs کارهای زمانبندی شده رو انجام میده و یک اسکریپت خاص رو در زمان معین اجرا میکنه و ...

حالا میخوام بدونم که آیا یه ادمین که ممکنه 200 کاربر هاست داشته باشه که ازش ماهانه خرید کردن چیکار باید بکنه که هر کاربر سر ماه فاکتور صورتحسابش رو دریافت کنه و در صورت پرداخت نکردن خود به خود ساسپند بشه،آیا این کار توسط Cron jobs انجام میشه یا اینکه ادمین باید هر روز بیاد چک کنه که ببینه امروز فاکتور کدوم مشتری رو ارسال کنه.

در صورتی که این کار توسط Cron jobs انجام میشه،چه کاری باید انجام داد که وظیفه رو انجام بده؟منظورم اینه که چه کامندی باید بهش داده بشه؟

با تشکر

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

کمککککککککککککککککککککک

2. تعداد تشکر ها ازreza2reza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)