-
August 31st, 2011, 20:20
مشکل جدی بعد از نصب whmcs
سلام من whmcs را در هاست plesk نصب کردم،اول که اپلود کردم ورژن 4.4.2 نال شده بعد اپلودش کردم بعد موقع نصب هیچ اروری نداد لایسنس را 1234567890 زدم و دیتابیس هم دیتابیس سایتم را دادم و رفت مرحله بعد تا اخر زد با موفقیت نصب شد بعد فولدر اینستال را پاک کردم و دسترسی فایل ها رم به حالت اول در اوردم بعد وقتی my.domain.com/admin زدم صفحه امد که یوزرنیم و پسورد را میخواد بعد که وارد می کنم لوگین را می زنم صفحه سفید خالی می یاد هیج اروری هم نمیده،لطفا راهنمایی کنین خیلی ضروری است ممنون.
-
-
August 31st, 2011 20:20
# ADS
-
August 31st, 2011, 20:24
عضو انجمن
پاسخ : مشکل جدی بعد از نصب whmcs
دسترسی پوشه template_c 777 بکنید.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers -
VENON.ir
-
-
August 31st, 2011, 20:27
عضو انجمن
شما فقط باید دسترسی configration.php رو 644 بکنیئ و بقیه رو دست نزنید.
-
-
August 31st, 2011, 20:42
ممنون بله درست شد،ورژن جدید تر از 4.4.2 نال شده هست؟اگه هست چجوری می شه اپدیت کرد؟برای تغییر قالب باید چه کار کرد؟قالب هاشو از کجا دانلود کنم؟ممنون
-
-
August 31st, 2011, 21:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shamir
ممنون بله درست شد،ورژن جدید تر از 4.4.2 نال شده هست؟اگه هست چجوری می شه اپدیت کرد؟برای تغییر قالب باید چه کار کرد؟قالب هاشو از کجا دانلود کنم؟ممنون
سلام دوست عزیز.
آخرین نسخه whmcs نال شده توسط گروه کیمیا اسکریپت (نسخه 4.5.2)
برای دریافت قالب های این مجموعه هم می توانید با یک جستجو در گوگل از قالب های متنوع و فارسی شده ی این سیستم استفاده نمایید.
سوالی بود در خدمتیم.
یا علی
خرید هاستینگ مثل ازدواج کردن است، قبل از خرید چشمان خود را به خوبی باز کنید و بعد از خرید آنها را ببندید، در غیر اینصورت زندگی سراسر پراسترسی خواهید داشت.
-
-
August 31st, 2011, 21:18
عضو انجمن
هم تو همین فروم هم توی اینترنت قالب هاش هست باید تو tamplate بریزیش بعد از طریق پنل باید قالب رو انتخاب کنید
-
-
September 2nd, 2011, 11:24
بعد از نصب whmcs باید فایلhtaccess.txt را به فایل htaccess. تغییر بدم؟
من رو my.domain.com نصب کردم حالا می خوام تو سایته اصلی domain.com قسمت ورود بزارم که ایمیت و پس را می زنن وارد whmcs بشه،سایت من رو جوملا 1.5.23 هستش،اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.
-