میخواستم بپرسم کسی میدونه که شرکت نگاه روشن پارس از چه سیستمی داره در سایتش استفاده میکنه
لطفا به جز hostbill و whmcs که خیلی دیگه تکراری شدن(مخصوصا whmcs) چند تا سیستم مدیریت هاستینگ خوب رو معرفی کنید
میخواستم بپرسم کسی میدونه که شرکت نگاه روشن پارس از چه سیستمی داره در سایتش استفاده میکنه
لطفا به جز hostbill و whmcs که خیلی دیگه تکراری شدن(مخصوصا whmcs) چند تا سیستم مدیریت هاستینگ خوب رو معرفی کنید
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
اسکریپت siqma هم خوب و سبکه. مخصوصا که فارسی هست.
سیگما مزخرف تر خودش هست ! آدونیس داوری رو ترجیح می دم به سیگما
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سما رو پیشنهاد می کنم
قیمت مناسب امکانات عالی پشتیبانی عالی تر توسط آقای امیری و . . . . . .
دمو سما سی آر ام رو ميتونيد از طريق آدرس زير مشاهده کنيد:
کد:user: admindemo@samanfamily.com password: admindemo url: http://samacrm.demo.samanfamily.com
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
ParsDev دستی نوشته شده!
Pars24.ir که از اسکریپت Kayako استفاده می کنه!
اینکه میگی WHM تکراری شده خوب چون تا چندی پیش سیستم ها قابل مقایسه ای با این نبود واسه همین این همه شاخ شده! به نظر من مشتری هم گیج میشه و نمی دونه چیکار داره می کنه!
از سیستم ها ایرانی! ادنیس دیگه جایی برای بحث نداره!
به نظر من کارایی whmcs فوق العاده هست. اما اون چیزی که از این سیستم تکراری شده قالب اون هست ، وگرنه کارایی اون رو نمیتونید با بقیه سیستم ها مقایسه کنید!
شما کافیه از این سیستم به نحوی در قالب خودتون استفاده کنید که به هیچ وجه مشخص نباشه که دارید از چه سیستمی استفاده می کنید!
تغییر ظاهر این سیستم کاری عاقلانه تر از اینه که بخواید از سیستم های دیگه که مثل whmcs حرفه ای نیستند استفاده کنید!
کافیه یک قالب اچ تی ام ال برای سایت هاستینگ خودتون طراحی کنید و این سیستم رو integrate کنید با قالبتون! اینتگریت کردنش هم کار سختی نیست و خیلی ساده هست........
البته این نظر منه و در حال حاظر هم داریم برای قسمت هاستینگ ایاک بوک چنین کاری رو انجام میدیم ...
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)