سلام من می خواهم یک سرور مجازی روی کامپیوتر شخصی راه بیندازم و کار با وی پی اس را یاد بگیرم چگونه می توانم این کار را انجام دهم ؟
سلام من می خواهم یک سرور مجازی روی کامپیوتر شخصی راه بیندازم و کار با وی پی اس را یاد بگیرم چگونه می توانم این کار را انجام دهم ؟
از vmware استفاده کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
اگر امکان دارم اموزش کار با وی پی اس را قرار دهید
آموزش خاصی نداره
وی ام ویر را نصب کنید
بهد باهاش ویرچوال بسازید و سیستم عامل مورد نیازتون را نصب کنید والبقی مواردی که لازم دارید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
طریقه کار با وی پی اس را می خواهم مثل آموزش تنظیم لینوکس و ..
عرض کردم نصب میکنید سیستم عامل را نصب centos یا ubuntu هم در فروم و در سایت خود توزیع ها موجوده
نصب موارد مثل اپاچی یا غیره هم در فروم سرچ کنید موجوده
از کدام نسخه centos یا ubuntu یا redhat برای سرور مجازی باید استفاده کنم؟
ویرایش توسط mha : June 20th, 2011 در ساعت 19:44
فقط محض اطلاع عرض می کنم...
دستورات خانواده های مختلف لینوکس تا حدودی با هم متفاوت هستند. دو نمونه از خانواده های پر استفاده لینوکس یکی خانواده RedHat هست و یکی خانواده Debian ... لینوکس CentOS جزو خانواده RedHat هست و دستورات شون مشابه هم، و Ubuntu هم جزو خانواده Debian می باشد. من به شخصه با RedHat راحت تر هستم و از Syntax اش بیشتر خوشم میاد، گرچه یک لینوکس کار باید بتواند که یک دستور رو به شکل های متفاوت در توزیع های مختلف لینوکس به کار ببرد.
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)