نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مصاحبه با امید صمدبین درست است ؟

رأی دهندگان
24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خیر ، ایشان شخصیت محبوبی نیست

6 25.00%
  • بله ، ایشان به وب فارسی کمک کرده است

1 4.17%
  • اصلا ، ایشان ضربه بزرگی به وب فارسی زده است

16 66.67%
  • عالی ، ایشان شخصیت محبوبی است!

1 4.17%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مصاحبه ایران وب نیوز با امیدصمدبین مدیر p30vel.ir + دیگر مصاحبه ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید p30well آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض مصاحبه ایران وب نیوز با امیدصمدبین مدیر p30vel.ir + دیگر مصاحبه ها

اینبار ایران وب نیوز مصاحبه ای دیگر را با شخصیت وب فارسی را ترتیب داده است. امید صمدبین همانطور که خودش در ادامه خواهد گفت به دلیل حوزه کاریش دوستان و دشمنان زیادی دارد. در این مصاحبه سعی شده است سوالاتی از امیدصمدبین پرسیده شود تا بتوانیم به موضوعاتی که اطراف او و پی سی ول رخ داده پاسخ داده شود. به هرحال نال کننده ها و هکرها همیشه دردسرهای زیادی دارند و این به دلیل کارشان است. ایران وب نیوز بدون هیچ جانبداری این مصاحبه را انجام داده و امیدوار است کاربران از آن اطلاعات لازم و کافی را به دست آورند.

لازم به ذکر است امیدصمدبین همانند علی اسماعیل نژاد از قرار گرفتن عکس خود در مصاحبه اجتناب ورزید!

** ایران وب نیوز : ابتدا خودتان را کامل معرفی کنید :
    امید صمدبین متولد ۱۳۶۶ مجرد و اهل کرج ، هم اکنون نیز ساکن کرج می باشم

** ایران وب نیوز : از چند سالگی با کامپیوتر سر و کار داشتید و چه شد که به اینترنت علاقمند شدید ؟!
    از سن ۱۴ سالگی کامپیوتری شدم! از سال ۱۳۸۴ به اینترنت علاقه مند و وارد دنیای اینترنت شدم.

**ایران وب نیوز : شما اولین وبلاگ یا سایتتان رو چه سالی راه اندازی کردید ؟
    در همان سال ۱۳۸۴-۸۵ بود که یک وبلاگ در میهن بلاگ داشتم بعد از خرابی میهن بلاگ و رفع آن مجددا وبلاگم را که یکسال از تعطیلی آن میگذشت راه اندازی مجدد نمودم. البته آن زمان بیشتر مطالبم کپی از دیگران بود و باید گفت که آن زمان بیشتر وبلاگ ها فعالیت داشتند و وبسایت ها تعدادشان زیاد نبود.

** ایران وب نیوز : شما چطور دانش آموزی بودید و دبیرستان و دانشگاه چه رشته ای تحصیل کردید ؟
    من هم دانش آموز موفقی نبودم. در رشته فنی الکترونیک دیپلم گرفته ام و سال آخر را نیز دو سال خواندم. تحصیلات دانشگاهی نیز ندارم.

** ایران وب نیوز : چه شد که به زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل php علاقمند شدید ؟
    ۲ سال بعد از خرید کامپیوتر به برنامه نویسی علاقه مند شدم و کار من بیشتر با ویژوال بیسیک بود. یادگیری برنامه نویسی ابتدا با سورس کدهای آماده شروع شد و سپس با کتاب های مختلف ادامه دادم. بعد از آنکه وارد دنیای اینترنت شدم به زبان HTML علاقمند شدم. در سال ۸۶ مدیر phpnuke.ir شدم و این شروعی بود برای یادگیری زبان های تحت وب مثل php .

** ایران وب نیوز : چگونگی راه اندازی پی سی ول را شرح دهید :
    ابتدا باید گفت که اسم پی سی ول معنی خاصی ندارد اما این اسم را در دفتر فنی یکی از دوستان همین طوری انتخاب کردیم. زمانی که مدیر phpnuke بودم به فکر تاسیس سایتی برای خدمات بیشتر در زمینه مدیریت محتوا به کاربران افتادم که کم کم با اسکریپت های فا اسکریپت شروع کردم تا به الان…

لطفا برای حمایت از ایران وب نیوز ادامه مصاحبه را در وبسایت مطالعه کنید

دیگر مصاحبه ها :
    مصاحبه با مهدی یزدیان مدیر تبلیغات در سرزمین پارس

مصاحبه با نیما صابری مدیریت وبسایت دنبالر
    مصاحبه با میثم ضابط طراح وبسایت و سئو کار

مصاحبه با علی اسماعیل نژاد مدیر میهن دانلود

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

دوستانی که با شخصیت های وب فارسی آشنای دارند و میتونند برای ایران وب نیوز وقت مصاحبه بگیرند لطفا به ما کمک کنند

2. تعداد تشکر ها ازp30well به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)