سلام
هر کس تجربه داره بگه پینگ و سرعت شبکه کدوم یکی بهتره ؟ privatelayer.com سوییس یا worldstream
سرعت شبکه - پینگ به ایران - وارز بودن ...
ممنون
سلام
هر کس تجربه داره بگه پینگ و سرعت شبکه کدوم یکی بهتره ؟ privatelayer.com سوییس یا worldstream
سرعت شبکه - پینگ به ایران - وارز بودن ...
ممنون
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
یادمه یه زمانی نماینده قانونی worldstream توی ایران بودید!
http://www.webhostingtalk.ir/f11/3721/
تجربه شخصی:
سوییس نسبت به هلند برای من پینگ بهتری واسه ایران داره! worldstream هلند خیلی شبکه داغونی دارن! {البته تجربه قدیمی من هستش! دیگه سمتش نرفتم!}
ویرایش توسط AmirHosein : March 12th, 2012 در ساعت 15:40
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آقا بنده خدا رو لو نده! یادش رفته نماینده بوده :دی
/
چندین ماهی هست 2 سرور از WorldStream داریم.خیلی شبکه پایداری داره,قبل از این آخرین بار حدود 2 سال پیش بود که از ورلد استریم استفاده داشتم, که به نظرم پیشرفت خوبی داشتند. بخش پشتیبانیشون هم به مراتب قوی تر از قبل شده.
ولی از نظر پینگ,پینگ private layer نسبت به Worldstream مقداری بهتر هست.
سلام
2 سال پیش بود نماینده بودیم { خیلی جای مسخره ای بود } من از private layer سرویس نداشتم خواستم مقایسه کنم ! شاید الان private laye بهتر باشه
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
مقایسه این دو به نظر من زیاد کار درستی نیست
شرکت privatelayer که از لوکیشن سوئیس خدمات ارائه میکنه صاحب دیتاسنتر نیست و فقط کیج اختصاصی دارند
دیتاسنتری هم که کار میکنند ( equinix ) خودش یکی از بهترین و بزرگترین شرکت های تامین کننده پهنای باند هست
با توجه به یک پارچه بودن و ساختار شبکه ای که equinix فراهم کرده باید هم پینگ خوبی در کل دنیا داشته باشه
ولی از نظر ساپورت privatelayer خیلی ضعیف عمل میکنه و مواردی پیش آمده که حتی تیکت بی پاسخ مونده !
اما قیمت مناسب و سخت افزار آپ تو دیت هم گزینه های مثبتی هستند که در کل privatelayer رو سر پا نگه داشتند
ورلداسترم ip کم میدهد. ماکسیمم 16 یا 24 تا .
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
WorldStream فوق العادست
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
هیچ کدام هم میشه انتخاب کرد؟
ما زمانی در worldstream سرور داشتیم (به دلیل تست کیفیت در کنار سروهای leaseweb) که به دلایل متعددی از جمله نوع ساپورت و پینگ دیگه سرویس نگرفتیم
توی این انجمن همه بهتون hetzner پیشنهاد میدن ولی ما به شما leaseweb را پیشنهاد می کنیم چون چندین سال هست که باهاشون کار می کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)