سلام
می خواستم بدونم بهترین نرم افزار در این زمینه چیه .
چه تحت ویندوز و چه لینوکس
و اینکه آمار گیر هم داشته باشه بد نیست ..
سلام
می خواستم بدونم بهترین نرم افزار در این زمینه چیه .
چه تحت ویندوز و چه لینوکس
و اینکه آمار گیر هم داشته باشه بد نیست ..
به نام او ....
یه سیستم فارسی تحت سرور ویندوز بود که طوری و طی وقفههای زمانی ایمیل میفرستاد به لیست ایمیل که اسپم تشخیص داده نشن. که به صورت رایگان برای دانلود رو سایت سازنده قرار داشت.
اگه اسمش یادم اومد براتون همینجا قرار میدم، چون در حال حاضر حضور ذهن ندارم. اما اگه جستجو کنید با این مشخصات، احتمال زیاد بتونید پیدا کنید.
من خودم از این نرم افزار استفاده کردم
میل ها رو سند می کنه
نرم افزار خوبی هست
آریا دانلود | دانلود رایگان نرم افزار و فیلم
این سیستم بود که آدرسش رو در زیر میبینید.
نمیدونم بهترین هست یا خیر، ولی رایگان هست و فارسی.
امیدوارم نیازتون رو برطرف بکنه.
fastemail.ir
RayaName EMSP
از اینجا ثبت نام کنید
عضویت در سیستم ایمیل
1000 اعتبار ارسال ایمیل بگیرید نیازهاتون رو جواب داد [censored]
منظورم این بود متعلق به ارگان خاصی هست یا متعلق به خودتون. همین.
ظاهرا مشکل دارهکد:Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'unable to write file /home/parsclou/public_html/temp/wrtdJVCpu' in /home/parsclou/public_html/libs/sysplugins/smarty_internal_write_file.php:34 Stack trace: #0 /home/parsclou/public_html/libs/sysplugins/smarty_internal_write_file.php(34): Smarty_Internal_Write_File::writeFile() #1 /home/parsclou/public_html/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php(278): Smarty_Internal_Write_File::writeFile() #2 /home/parsclou/public_html/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php(408): Smarty_Internal_Template->compileTemplateSource() #3 /home/parsclou/public_html/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php(535): Smarty_Internal_Template->renderTemplate() #4 /home/parsclou/public_html/libs/Smarty.class.php(336): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate('/home/parsclou/...', '<?php /* Smarty...', Object(Smarty)) #5 /home/parsclou/public_html/modules/login.php(124): Smarty->fetch() #6 /home/parsclou/public_html/index.php(278): unknown() #7 {main} thrown in /home/parsclou/public_html/libs/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 34
همچنین توجه فرمایید که آفر دادن در بخش فروش فقط مجاز می باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)