-
July 17th, 2011, 17:38
Server boost
با سلام
می خواستم یه سری اطلاعاتی را در مورد این دیتاسنتر به همه بدم
تا حالا 3 تا سرور از این دیتاسنتر داشتم
2 تا را روش لینوکس ریختم و یکی را برای سرور مجازی esxi
سرور های لینوکس هیچ مشکلی نداشتند غیر از این اواخر که کیفیت خیلی پایین اومده و ftp مشکل پیدا کرده
سروری که روی آن سرور مجازی میدیم بدون هیچ دلیلی و یا اخطاری آی پی هاش مرتب بسته می شند بدون این که از اون ها استفاده بشه و مشکلی هست که دیتاسنتر داره
آی پی ها کاملا قدیمی هستند روی آی پی ها قبلا سی پنل تریال گرفته شده و یا حتی روی سرور هاشون آی پی بلوک شده می دند
پورت بسیار قوی هست
برای هر کاری پول می گیرند
درست جواب نمی دند و خیلی با لحن تندی صحبت می کنند
هر وقت سرور بخواهی بگیری باید بهشون تیکت بزنی تا بهت آفر مناسب بدند
و در کل غیر از پورت خوب چیز جالبی نداره مخصوصا همین چند وقت پیش که دچار مشکل شده بود کیفیت سرور هاش اومده پایین
اما انصافا پورت بسیار عالی داره
-
-
July 17th, 2011 17:38
# ADS
-
July 17th, 2011, 17:53
عضو دائم
پاسخ : Server boost
پورت یک چند مگابیت میده (( زمان دانلود ))
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
July 17th, 2011, 17:57

نوشته اصلی توسط
nimapendar
با سلام
می خواستم یه سری اطلاعاتی را در مورد این دیتاسنتر به همه بدم
تا حالا 3 تا سرور از این دیتاسنتر داشتم
2 تا را روش لینوکس ریختم و یکی را برای سرور مجازی esxi
سرور های لینوکس هیچ مشکلی نداشتند غیر از این اواخر که کیفیت خیلی پایین اومده و ftp مشکل پیدا کرده
سروری که روی آن سرور مجازی میدیم بدون هیچ دلیلی و یا اخطاری آی پی هاش مرتب بسته می شند بدون این که از اون ها استفاده بشه و مشکلی هست که دیتاسنتر داره
آی پی ها کاملا قدیمی هستند روی آی پی ها قبلا سی پنل تریال گرفته شده و یا حتی روی سرور هاشون آی پی بلوک شده می دند
پورت بسیار قوی هست
برای هر کاری پول می گیرند
هر وقت سرور بخواهی بگیری باید بهشون تیکت بزنی تا بهت آفر مناسب بدند
و در کل غیر از پورت خوب چیز جالبی نداره مخصوصا همین چند وقت پیش که دچار مشکل شده بود کیفیت سرور هاش اومده پایین
اگر اشتباه نکنم دیتاسنتر SmartDC میباشد...
-
-
July 17th, 2011, 18:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimapendar
بله یه تایپیک مربوط به البرزگستر بود. یکی سری از ایمیلهایی که دیتاسنتر به ایشون زده بود را گزاشته بودند. انگار ارث پدری محترم را طلب کار هستند. به نظر بنده اصلا گذینه مناسبی نمیباشد. چون وقتی شرکت(!) با این لحن با مشتری صبحت میکند اصلا نمیشه با آن شرکت کار کرد!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2011, 19:11

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
پورت یک چند مگابیت میده (( زمان دانلود ))
200 را در یک ثانیه به راحتی دانلود می کنه
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

نوشته اصلی توسط
HugeServer
اگر اشتباه نکنم دیتاسنتر SmartDC میباشد...
بله به اسم smart DC فروخته میشه اما از سرور بوست خرید میشه
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
بله یه تایپیک مربوط به البرزگستر بود. یکی سری از ایمیلهایی که دیتاسنتر به ایشون زده بود را گزاشته بودند. انگار ارث پدری محترم را طلب کار هستند. به نظر بنده اصلا گذینه مناسبی نمیباشد. چون وقتی شرکت(!) با این لحن با مشتری صبحت میکند اصلا نمیشه با آن شرکت کار کرد!
موفق باشید
بله یه چند تا مشتری که پیدا کردند اینطوری شدند بسیار بسیار پولکی هستند برای هر کاری پول می گیرند
---------
در کل کسانی که می خواند خزید کنند حواسشون باشه
به نظر من فقط به درد سرور دانلود می خوره چون پورت خوبی داره اما وای به اون وقتی که یه مشکلی پیش بیاد
-
-
July 17th, 2011, 19:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimapendar
200
بله یه چند تا مشتری که پیدا کردند اینطوری شدند بسیار بسیار پولکی هستند برای هر کاری پول می گیرند
---------
در کل کسانی که می خواند خزید کنند حواسشون باشه
به نظر من فقط به درد سرور دانلود می خوره چون پورت خوبی داره اما وای به اون وقتی که یه مشکلی پیش بیاد
بحثی سر پول گرفتن نیست پول بگیرند کار کنند به آدم هم احترام بزارند. ولی طبق گفته شما پول هم میگیرند ولی آدم رو هم فحش میدن! دقیقا فحش میدن!(طبق مشاهده اینجانب در عکسهایی که البرزگستر گذاشته بود)
به نظر بنده اصلا به درد هیچ چیزی نمیخوره چون شرکتی(!) که احترام مشتریش رو حفظ نکنه به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
July 17th, 2011, 19:24
عضو دائم
موفق باشید
سلام
مصطفی جان من در 2-3 هفته گذشته خیلی بهشون تیکت و ایمیل زدم , نمی دونم چطوری بوده با من که خوب برخورد کردن و راضی بودم
حالا شاید برای این بوده که سرورهایی که نیاز داشتم را خرید کنم یا کلاً برخورد خوبی دارند
هنوز تجریه کافی در مورد چیزی که شما میگید ندارم در موردشون ولی تا اینجا برخورد خوبی داشتن
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
July 17th, 2011, 19:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
مصطفی جان من در 2-3 هفته گذشته خیلی بهشون تیکت و ایمیل زدم , نمی دونم چطوری بوده با من که خوب برخورد کردن و راضی بودم
حالا شاید برای این بوده که سرورهایی که نیاز داشتم را خرید کنم یا کلاً برخورد خوبی دارند
هنوز تجریه کافی در مورد چیزی که شما میگید ندارم در موردشون ولی تا اینجا برخورد خوبی داشتن
موفق باشی
سلام رحمان جان
چون برای این هست که میخوایید ازشون خرید کنید! خریدتون رو انجام بدید بعد از یکی دو ماه دقیق معلوم میشه چیکاره هستند.
موفق باشی
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
July 17th, 2011, 19:30
عضو دائم
سلام رحمان جان
چون برای این هست که میخوایید ازشون خرید کنید! خریدتون رو انجام بدید بعد از یکی دو ماه دقیق معلوم میشه چیکاره هستند.
موفق باشی
سلام
در این دو هفته گذشته 2 - 3 تا سرور ازشون آفر گرفتم و خرید کردم (( برای دوستان ))
ولی هنوز نیازی به پشتیبانی نداشتیم که بخوام بهشون تیکتی در مورد رفع مشکلات بزنم
-
-
July 17th, 2011, 19:33
عضو انجمن
سلام
موقع خرید همیشه با احترام برخورد می کنند
حرف s.w.a.t کاملا تایید می شه
من یه سرور داشتم ازشون
خیلی بد صحبت می کردند ، انگار یه چیزی طلب کارند
-