سلام دوستان من میخوام یه آموزشی درباره محدودیت زمانی یک ماهه و دو ماهه و چند ماهه در میکروتیک به من کمک کنه تا بتونم در سرورم استفاده کنم هر کس که این کارو انجام داده خواهشمندم کمکم کنه با تشکر!!![]()
سلام دوستان من میخوام یه آموزشی درباره محدودیت زمانی یک ماهه و دو ماهه و چند ماهه در میکروتیک به من کمک کنه تا بتونم در سرورم استفاده کنم هر کس که این کارو انجام داده خواهشمندم کمکم کنه با تشکر!!![]()
با دروود
از بسته userman استفاده نمایید.
پارامتر های مورد نیاز:
d=day
m=minute
s=second
محدودیت 1 ماهه:
30d
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
از طریق وین باکس بخوایید وصل بشید هیچ راهی نداره باید یاداشت کنید تاریخ رو ولی user man همه رو داره محدودیت حجمی تاریخ پایان سرویس.....
سلام دوست من
یک vps بگیر و ibs رو نصب کن این کارو راحت انجام میده .
برای این بسته جستجو کنید: Mikrotik user manager
اگر برای تنظیمات مشکلی داشتید بفرمایید راهنمایی کنم.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
چطوری میشه نصب اش کرد؟
ظاهراً گفته این بسته را آپلود کنیم و سپس روتر را ری استارت کنیم. حالا این بسته را از کجا میشه دانلود کرد؟
دروود بر شما
اگر دز زمان نصب این بسته نصب نشده باشد،باید از خود تارنما(سایت)میکروتیک این بسته را دریافت و با FTP بر روی سرور خود بارگزاری(Upload)نمایید..
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
من قسمت دانلود را دیدم. ولی بطور دقیق کجای سایت هست. من قبلاً از اون قسمت یک پک کامل میکروتیک(فایل ایزو) را دانلود کرده ام. یعنی بسته کامل را باید دانلود کنم؟! راستی از خود میکروتیک میشه wget زد مثل لینوکس؟ یا باید روی کامپیوتر اول دانلود کرد بعد از کامپیوتر دوباره آپلود کرد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)