سلام عزیزان
بهترین دستور (command) برای اجرا در ssh چیه که بتونه چند صدتا فایل موجود در یک شاخه در اکانت اف تی پی رو بصورت اتوماتیک و پشت سر هم از اف تی پی به سرور دانلود (ترنسفر) کنه ؟
سلام عزیزان
بهترین دستور (command) برای اجرا در ssh چیه که بتونه چند صدتا فایل موجود در یک شاخه در اکانت اف تی پی رو بصورت اتوماتیک و پشت سر هم از اف تی پی به سرور دانلود (ترنسفر) کنه ؟
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
بهترین راه اینه که اون فولدر رو از ssh بصورت فشرده در بیارین و با دستور wget به سرور منتقل کنید
sftp IP
بزن و پسورد روت سرور هم بزن بعد با put یا get فایل هاتو انتقال بده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
شرکت هاستینگ ایفاکو
خوب ftp کن و بعد get کن
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
فکر کنم منظورم رو خوب متوجه نشدید
ببینید من چند صد عدد فایل بک آپ در یه اکانت اف تی پی خالی دارم که امکان زیپ نداره
الان میخوام همه اون چند صد تا فایل رو سریع بیارم روی سرور خودم !
(در ضمن اون اکانت فقط آی پی داره و لینک دانلود نداره)
کامندی میخوام که پشت سر هم از اف تی پی به سرور منتقل کنه ؟![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
عزیزم شما یه get *
بزن همشو برات میگیره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)