-
February 26th, 2014, 21:56
عضو انجمن
شرکت های مادر سامانه های پیام کوتاه
سلام دوستان
ما از دو جا نمایندگی ویژه سامانه پیام کوتاه با امکانات فول داریم ولی به نظر می رسه هر دو کسانی که سامانه رو فروختند خودشون نمایندگی فول از شرکت نادر دارند چون وقتی پنل ها رو با مبلغ بالا می خوام سارژ کنم به دلیل اینکه خودشون اعتبار کافی ندارند اجازه شارژ نمیده. معلومه خودشون نمایندگی گرفتند. چون خود ما هم امکان ایجاد نمایندگی فول رو داریم یعنی به همین شکل به صورت نامحد.د پنل ها امکان ایجاد زیر نماینده دارند.
سوال من اینکه از کجا میشه فهمید پروایدر اصلی پنل کدوم شرکت هست؟
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
-
-
February 26th, 2014 21:56
# ADS
-
February 27th, 2014, 18:57
عضو انجمن
پاسخ : شرکت های مادر سامانه های پیام کوتاه
مراتب اینگونه است !
شرکت ارتباطات زیرساخت با سه شرکت مگفا ( اپراتور 3000 ) شرکت رهیاب پیام گستران ( اپراتور 1000 ) و شرکت آتیه داده پرداز ( اپراتور 2000 ) قرارداد بسته و سرور ها و خطوط ارسال انبوه را در اختیار این شرکت ها قرار داده
(شنیدم که میگن مگفا زیر نظر ایرانسل ، رهیاب همراه اول و آتیه داده پرداز زیر نظر تالیا باشه ، البته بعید به نظر میرسه )
از سه سال پیش هم که همراه اول به صورت مستقل و خودجوش خطوط 5000 را برای خودش راه اندازی کرده ( تحت عنوان اپراتور 5000 ) نام برده میشه ازش
الان ایرانسل به طور اختصاصی به شماره های خودش با پیش شماره 9000 انبوه ارسال میکنه
حالا کل شرکت های فوق اپراتور و شرکت مادر معرفی میشن ، ولی هزینه ها بالاست ! مثلا برای هر کدام باید 70 میلیون تومان شارژ اولیه داشته باشید تا وبسرویس به شما بدهند ( نه سامانه با امکانات ! )
شرکت هایی مثل فراپیامک ، smsban و یکی دو تای دیگه جز قدیمی هایی هستند که سورس سامانه پیام کوتاه رو نوشتن و با اپراتور های مختلف قرارداد بستند
بعد ها شرکت هایی مثل صبا پیامک به این عرصه وارد شدند ، در حال حاضر به جرائت میشه گفت حرفه ای ترین سامانه پیامک کوتاه کشور سامانه فراپیامک هست که چندین شرکت بزرگ دیگر مثل sms.ir از این سامانه استفاده می کنند !
101 درصد دوستانی که در اینجا آفر تقدیم می کنند ریسلر هستند ! شک نکنید !
پیشنهاد میشه از شرکت هایی که سورس اصلی را نوشته اند ( در سایت هایشان معمولا گواهی ثبت نرم افزار هست و پشتیبانی 24 ساعته تلفنی دارند ! ) خرید کنید ، بهتر است !
موفق باشید
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
تعداد تشکر ها ازisoroush به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 19:16
عضو انجمن
سلام
از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
یک سوال: آیا سورس سامانه فقط روی سرورهای این چندتا شرکت (فراپیامک و ...) نصب شده یا اینکه سورس قابل خریداری و نصب روی سرور اختصاصی است؟
پنل جیدی که گرفتیم شامل فکس و voip (تلفن گویا) هم دارد. فکر می کنید کدام شرکت اصلی چنین سامانه ای رو پیاده سازی کرده؟
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
-
-
February 27th, 2014, 19:21
عضو انجمن
قربان شما

نوشته اصلی توسط
shetab
یک سوال: آیا سورس سامانه فقط روی سرورهای این چندتا شرکت (فراپیامک و ...) نصب شده یا اینکه سورس قابل خریداری و نصب روی سرور اختصاصی است؟
شما می توانید با پرداخت 100 میلیون تومان سورس کد باز فراپیامک را بخرید و بر روی سرور اختصاصی نصب کنید ( یا اینکه 10 میلیون تومان به برنامه نویس بدهید تا یک پنل کاربری ونمایندگی با امکانات در سطح متوسط برای شما بنویسد )
سپس 210 میلیون تومان برای قرارداد با اپراتور های مختلف هزینه کنید
سورس صبا حدودا 20 میلیون تومان و smsban حدودا 15 میلیون تومانی هستند

نوشته اصلی توسط
shetab
پنل جیدی که گرفتیم شامل فکس و voip (تلفن گویا) هم دارد. فکر می کنید کدام شرکت اصلی چنین سامانه ای رو پیاده سازی کرده؟
این سامانه را فراپیامک پیاده کرده !
شما در واقع از ریسلر فراپیامک خرید کرده اید !
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
تعداد تشکر ها از isoroush به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 19:23

نوشته اصلی توسط
shetab
Farapayamak
-
تعداد تشکر ها از srsh به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2014, 11:47

نوشته اصلی توسط
isoroush
مراتب اینگونه است !
شرکت ارتباطات زیرساخت با سه شرکت مگفا ( اپراتور 3000 ) شرکت رهیاب پیام گستران ( اپراتور 1000 ) و شرکت آتیه داده پرداز ( اپراتور 2000 ) قرارداد بسته و سرور ها و خطوط ارسال انبوه را در اختیار این شرکت ها قرار داده
(شنیدم که میگن مگفا زیر نظر ایرانسل ، رهیاب همراه اول و آتیه داده پرداز زیر نظر تالیا باشه ، البته بعید به نظر میرسه )
از سه سال پیش هم که همراه اول به صورت مستقل و خودجوش خطوط 5000 را برای خودش راه اندازی کرده ( تحت عنوان اپراتور 5000 ) نام برده میشه ازش
الان ایرانسل به طور اختصاصی به شماره های خودش با پیش شماره 9000 انبوه ارسال میکنه
حالا کل شرکت های فوق اپراتور و شرکت مادر معرفی میشن ، ولی هزینه ها بالاست ! مثلا برای هر کدام باید 70 میلیون تومان شارژ اولیه داشته باشید تا وبسرویس به شما بدهند ( نه سامانه با امکانات ! )
شرکت هایی مثل
فراپیامک ،
smsban و یکی دو تای دیگه جز قدیمی هایی هستند که سورس سامانه پیام کوتاه رو نوشتن و با اپراتور های مختلف قرارداد بستند
بعد ها شرکت هایی مثل صبا پیامک به این عرصه وارد شدند ، در حال حاضر به جرائت میشه گفت حرفه ای ترین سامانه پیامک کوتاه کشور سامانه فراپیامک هست که چندین شرکت بزرگ دیگر مثل sms.ir از این سامانه استفاده می کنند !
101 درصد دوستانی که در اینجا آفر تقدیم می کنند ریسلر هستند ! شک نکنید !
پیشنهاد میشه از شرکت هایی که سورس اصلی را نوشته اند ( در سایت هایشان معمولا گواهی ثبت نرم افزار هست و پشتیبانی 24 ساعته تلفنی دارند ! ) خرید کنید ، بهتر است !
موفق باشید

دوستمون در رابطه به اپراتورها درست فرمودند اما فقط شرکت هاش به این صورت هست که آتیه برای خود مخابرات هست نه تالیا 021 هم برای خود مخابرات هست
اپراتور 5000 هم متولیش همراه اول هست و دست سه شرکت هست که 50001 . 50002 . 50004 هست
فقط نکته اینکه آیا سورس فرا پیامک بهترین هست رو باید بررسی کنید
چون عزیز اگر شرکت های زیادی از سورس فرا پیامک استفاده میک ردند قبلا و بعضی ا هم هنوز می کنند بخاطر این بود که فقط اون بود
حدود 5 6 سال پیش ما ، آقای خسروی یعنی همون اس ام اس دات آی ار یا خیلی از دوستان از آقای طهران یا همون فراپیامک سورس خریداری کردیم بابت سامانه پیام کوتاه
همه ما با هم دیگه پا به عرصه پیامک گذاشتیم
هر کدوم از یک اپراتور نمایندگی گرفته بودیم و با هم کار میکردیم
بعد کم کم که شرکت ها بزرگ شدند از هم جدا شدیم و سورس هامون رو جدا کردیم
الان نه اس ام اس دات آی ار از سورس فرا پیامک استفاده میکنه
نه ما
نه رضا علی زاده اینا
و نه خیلی شرکت های دیگه
اکثر سورس اختصاصی خودشون رو نوشتن و با اون کار می کنند

نوشته اصلی توسط
shetab
سلام
از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
شما هر سورسی رو که بخواهید میتونید تهییه کنید یا بدید براتون بنویسن و روی سرور های خودتون نصب کنید
api رو هم به پنل خودتون در اپراتورها متصل کنید
فقط این نکته رو بگم که اگر مقدار ارسال شما در ماه کم تر از 5 میلیون پیامک هست
سمت سورس اختصاصی نرید و با همون پنل نمایندگی کار کنید
موفق باشید
-
-
March 15th, 2014, 12:12
من هم یک سوال برام پیش اومد
منم مثلا از اقای x یک نمایندگی گرفتم و خودم هم میتونم نمانیدگی بدم
حالا اگر اون اقای x دیگه از سامانه استفاده نکنه ( منظورم این هست که مثلا بفروشه یا کلا سامانه خودش رو تمدید نکنه یا مثلا از اینترنت خداحافظی کنه
)
تکلیف من چی میشه؟
دیگه من هم از اون سامانه نمیتونم استفاده کنم؟
-
-
March 15th, 2014, 12:57

نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
من هم یک سوال برام پیش اومد
منم مثلا از اقای x یک نمایندگی گرفتم و خودم هم میتونم نمانیدگی بدم
حالا اگر اون اقای x دیگه از سامانه استفاده نکنه ( منظورم این هست که مثلا بفروشه یا کلا سامانه خودش رو تمدید نکنه یا مثلا از اینترنت خداحافظی کنه

)
تکلیف من چی میشه؟
دیگه من هم از اون سامانه نمیتونم استفاده کنم؟
عزیز یک توضیح کامل بدم خدمتتون
توی ایران چند اپراتور هست که نام برده شد در بالا
شرکت هایی هم هستند که با اپراتورها کار میکنند
حدود 20 تا شرکت در ایران هست
بقیه همه نماینده این 20 و خورده ای شرکت هستند که دارند فعالیت میکنند
یا نماینده نماینده هستند و به همین صورت
سورس سامانه ولی برای شرکت های اصلی هست و شرکت ها حجم سنگین خرید از اپراتورها دارند و نمیروند
مثلا ما معمولا 2 میلیون عدد همیشه در اپراتورهامون شارژ داریم
پس نمیشه که بریم جون متعهد شدیم به کار
بقیه شرکت ها هم همینطور هستند
اگر شما هم از شخصی خرید کنید نمایندگی رو و به هر ترتیبی طرف خوب کار نکرد
میتونید برسی کنید ببیند اون شخص نماینده کدوم شرکت هست
بعد برید و بگید به خود اون شرکت تا پنل شما رو مستقل کنه
حالا یه هزینه ای شاید بگیره یا نگیره
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2014, 13:14

نوشته اصلی توسط
netmelli
عزیز یک توضیح کامل بدم خدمتتون
توی ایران چند اپراتور هست که نام برده شد در بالا
شرکت هایی هم هستند که با اپراتورها کار میکنند
حدود 20 تا شرکت در ایران هست
بقیه همه نماینده این 20 و خورده ای شرکت هستند که دارند فعالیت میکنند
یا نماینده نماینده هستند و به همین صورت
سورس سامانه ولی برای شرکت های اصلی هست و شرکت ها حجم سنگین خرید از اپراتورها دارند و نمیروند
مثلا ما معمولا 2 میلیون عدد همیشه در اپراتورهامون شارژ داریم
پس نمیشه که بریم جون متعهد شدیم به کار
بقیه شرکت ها هم همینطور هستند
اگر شما هم از شخصی خرید کنید نمایندگی رو و به هر ترتیبی طرف خوب کار نکرد
میتونید برسی کنید ببیند اون شخص نماینده کدوم شرکت هست
بعد برید و بگید به خود اون شرکت تا پنل شما رو مستقل کنه
حالا یه هزینه ای شاید بگیره یا نگیره
موفق باشید
منظور من اون شرکت ها نبود
منظورم کسانی هست که از اون 20 تا شرکت نمایندگی گرفتند و نمایندگی دادند
این سامانه رو میدونید که از کدوم شرکت استفاده میکنه؟
-
-
March 15th, 2014, 13:16

نوشته اصلی توسط
mohammad.2016
منظور من اون شرکت ها نبود
منظورم کسانی هست که از اون 20 تا شرکت نمایندگی گرفتند و نمایندگی دادند
این سامانه رو میدونید که از کدوم شرکت استفاده میکنه؟
خب به هر ترتیب اکر اون شخصی هم که ازش پنل گرفتید بره سامانه نمیخوابه که
چون سامانه در دست خود سرویس دهنده اصلی هست
ولی به شما پیشنهاد میشه اگر پنل نمایندگی میخواهید بگیرید از شرکت های معتبر تهییه کنید
این سامانه رو نمیشناسم جون جدید هست
چند جا هم دیدمش ولی نمیدونم شرکت مادرش کیه دقیقا
-
تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید