با سلام
من می خوام یه سرور اختصاصی بگیرم اما اون شرکت میگه که نصب نرم افزارها با خودته. ویندوزش server 2003 or 2008 هستش. چه نرم افزارهایی باید نصب کنم روش؟
با سلام
من می خوام یه سرور اختصاصی بگیرم اما اون شرکت میگه که نصب نرم افزارها با خودته. ویندوزش server 2003 or 2008 هستش. چه نرم افزارهایی باید نصب کنم روش؟
ویرایش توسط esteftaats : July 24th, 2011 در ساعت 03:47
برای چه کاری میخواید؟
منظورتون سرور مجازی هست ؟؟ چیزی به اسم هاست اختصاصی نداریم ! حتما سرور مجازی هست
به یک کنترل پنل مثل plesk احتیاج دارید
البته لینوکس بخرید فکر کنم بهتر باشه
راستش 4 تا سایت رو میخوام با هم راه اندازی کنم که موضوع سایت هام اینان : آپلود سنتر ، نیازمدی ، pay per click ، دانلود
و میخوام همه رو توی یک سرور بذارم. اما بیشتر سایت ها فقط سرور رو تحویل میدن و میگن راه اندازی برنامه هاش با خودته. البته میدونم بعضی از شرکت ها با پشتیبانی هم سرویس هاشون رو ارایه میدن ولی خب گرونه. میخوام خودم اینکارو بکنم.
---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
میبخشید . باید یگم سرور اختصاصی ، اما همش میگم هاست اختصاصی. منظورم سرور اختصاصی بود
فرقش این هست که مدیریت شده هست . مثل هاست تمامی موارد رو ما مدیریت می کنیم اما منابع اختصاصی هست.می بخشید میشه توضیح بدید این فرق با vps یا vds چی بود؟!
مطمءنی دوست عزیز؟فرقش این هست که مدیریت شده هست . مثل هاست تمامی موارد رو ما مدیریت می کنیم اما منابع اختصاصی هست.
تا اونجایی که من میدونم فرقش در منابع اشتراکی و اختصاصی هست
Vps : virtual privite server
VDS : virtual dedicated server
فکر نمیکنم این مورد ربطی به مدیریت شده یا نشده داشته باشه
مدیریت یا
self manage هست
یا
full manage
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
منظورشون فرق vps با VDS نبود
فرق هاست اختصاصی با VPS یا VDS رو میخواستن بدونن
پست رو دقیق تر مطالعه کنید
این تاپیک رو من ایجاد کردم که به من جواب بدید. بعدش رفتین جواب یکی دیگه رو میدین؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)