-
June 25th, 2011, 17:29
تغییر دی ان اس از طریق ssh
با سلام خدمت اساتید محترم .
این سوال رو در یک تاپیک قدیمی پرسیده شده اما پاسخی بدست نیومده . ممنونم میشم اساتید راهنماییم کنند .
بنده رو سرور خودم دی ان اس com دارم اما یکی از رسیلرهام ان اس ir داره که همین باعث تحریمم شده .
اگر میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این دی ان اس رو از طریق ssh از بین ببرم چون دسترسی به سی پنل ندارم ؟ و مورد دوم اینکه باید آی پی main رو تغییر بدم یا تنها همین که دی ان اس رو پاک کردم و ایمیل زدم به سی پنل ، این مشکل حل میشه ؟
مورد سوم اینکه : چطور میشه آی پی main رو روی Vmwer از طریق کنسول تغییر داد چون بر روی وی دی اس هست .
مورد بعدی اینکه به چه ایمیلی باید درخواست رو ارسال کنم برای باز کردن سی پنل ؟
متشکرم .
-
-
June 25th, 2011 17:29
# ADS
-
June 25th, 2011, 17:55
پاسخ : تغییر دی ان اس از طریق ssh

نوشته اصلی توسط
helper
با سلام خدمت اساتید محترم .
این سوال رو در یک تاپیک قدیمی پرسیده شده اما پاسخی بدست نیومده . ممنونم میشم اساتید راهنماییم کنند .
بنده رو سرور خودم دی ان اس com دارم اما یکی از رسیلرهام ان اس ir داره که همین باعث تحریمم شده .
اگر میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این دی ان اس رو از طریق ssh از بین ببرم چون دسترسی به سی پنل ندارم ؟ و مورد دوم اینکه باید آی پی main رو تغییر بدم یا تنها همین که دی ان اس رو پاک کردم و ایمیل زدم به سی پنل ، این مشکل حل میشه ؟
مورد سوم اینکه : چطور میشه آی پی main رو روی Vmwer از طریق کنسول تغییر داد چون بر روی وی دی اس هست .
مورد بعدی اینکه به چه ایمیلی باید درخواست رو ارسال کنم برای باز کردن سی پنل ؟
متشکرم .
DNS ها برای شما در اینجا قرار دارند :
/var/named/
cPanel پاسخی به شما نخواهد شما باید با شرکتی که لایسنس cPanel تهیه کردید تماس بگیرید.
موفق باشید.
-
-
June 25th, 2011, 21:39
سی پنل زمان استفاده تریال رو از 45 روز به 15 روز تغییر داده که ممکنه از این باشه .
-
-
June 25th, 2011, 21:45
سلام ... با تشکر از جوابهاتون ...
چطور میتونم main IP رو تغییر بدم ؟ برای یه آی پی دیگه لایسنس تریال تهیه شده .
-