دوستان آدرس سایتم در امضا هست لطفا یه سر بزنید ببینید ادامه طلب رو که للیک میکنید درست کار میکنه یا نه من هرچی کلیک میکنم پیغام خطا میده.
Oops! This link appears to be broken.
Suggestions:
Search on Google:
دوستان آدرس سایتم در امضا هست لطفا یه سر بزنید ببینید ادامه طلب رو که للیک میکنید درست کار میکنه یا نه من هرچی کلیک میکنم پیغام خطا میده.
Oops! This link appears to be broken.
Suggestions:
Search on Google:
سلام
به نظرم مشکل از از .htaccess نیوکی که نصب کردید هست.
.htaccess فعلی رو حذف کند و همین فایل رو مجدد از خوده اسکریپت نیوک که ازش استفاده نکردید آپلود کنید.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
فایل htaccess روی هاستتون انتقال اده نشده! فایل رو قراربدی درست میشه!
خطا میده .
بهتر نبود بجای نیوک برای یک سایت خبری جوملا یا وردپرس نصب می کردین . من خودم به شخصه اصلا با نیوک حال نمی کنم .کد:Not Found The requested URL /278//Ùوتبال/تكليÙ-انتقال-Ù†ÙØª-تهران-به-اراك-يك-Ù‡ÙØªÙ‡-ديگر-مشخص-مي‌شود/ was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
دوست عزیز دیگه نمی تونم این کار وبکنم چون مدتی داریم با این سیستم کار میکنیم و اگر بخواهیم عوضش کنیم به مشکل میخوریم چون دوباره باید تمام این مطالب رو توش قرار بدیم
از جوملا اصلا خوشم نمیاد باهاش حال نمی کنم ورد پرس رو باهاش کار نکردم ولی نیوک رو دوست دارم باحاله
ممنون از راهنمائیتون
من نگفتم سایتت رو ببند و اینو نصب کن . روی subdomain نصب کن و تست کن . دیتالایف انجین فارسی
اینجا هم نمونه سایت هایی که دیتالایف استفاده کردن . http://forum.datalifeengine.ir/topic_5289/#reply
اینم سایت خودم مــــجید دانلــــود | مرجع تخصصی دانلود
مدیریت محتوای کاملی هست . تبلیغات هم داره
باهات موافقم ، نیوک حالت ثابتی داره که اصلاً خوشم نمیاد . دیگه قدیمی شده . دیتلایف انجین ، وردپرس یا جوملا نصب کن ، زندگی کن .
قبلا یه مشکلی داشتم که توی این انجمن مطرح کردم بهم گفتن فایل htaccess رو پاک کنم که منم هیمن کارو کردم
حالا دوباره آپلودش کنم مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)