-
درخواست ارسال ایمیل گروهی
سلام بچه ها من خودم هاستینگ هستم هالا میخوام یه چیزی بهم کسی بده که بتونم باهاش ایمیل گروهی بفرستم و 100% بره تو inbox و قیمتش هم ارزون باشه گرون نمیخوام. هر کس داره یا ای دی من رو ادد کنه به من pm بده یا به من زنگ بزنه بگه. sami_shahin71@yahoo.com ------------- 0939 457 5254
-
-
May 23rd, 2011 10:46
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست ارسال ایمیل گروهی
-
-
عضو دائم
سلام
چه تعداد ایمیل مد نظرتونه برای ارسال ؟
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
ج نفر اول: عزیز ببین این سایت fastemail.ir/ که میگید رایگانه اصلا معلوم نیست نحوه عمل کردش چه طوری هست اگه کسی باهاش کار کرده ایدی شو بزاره تا من بهش پی ام بدم.
ج نفر دوم: عزیز من نمی خوام برام کسی بفرسته میخوام خودم بفرستم. یعنی یه جورایی خودم سرویس ارسال ایمیل گروهی داشته باشم.
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samishahin
ج نفر اول: عزیز ببین این سایت fastemail.ir/ که میگید رایگانه اصلا معلوم نیست نحوه عمل کردش چه طوری هست اگه کسی باهاش کار کرده ایدی شو بزاره تا من بهش پی ام بدم.
ج نفر دوم: عزیز من نمی خوام برام کسی بفرسته میخوام خودم بفرستم. یعنی یه جورایی خودم سرویس ارسال ایمیل گروهی داشته باشم.
بله منظور بنده هم همین بود من خودم برای کسی ارسال ندارم
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-