-
کسب درامد از ۱۰$ تا ۴۰۰$ تنها با فروش یک سرور.
با سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز انجمن.
طبق صحبت های انجام شده و تصمیم های گرفته شده، HugeServer تصمیم به راه اندازی سیستم بازاریابی برای سرور های اختصاصی و مجازی گرفته است.
شما دوستان عزیز، میتوانید با آوردن تنها یک کاربر و خریدار سرور اختصاصی و یا مجازی به صورت خیلی راحت صاحب درامد ماهیانه تا سقف ۱۵۰۰$ شوید. این برنامه به این صورت میباشد، که شما با ثبت نام کردن در این سیستم یک کد تخفیف و یا افر ویژه دریافت خواهید کرد، که میتوانید این کد را به بازدید کنندگان سایت خود و یا مشتریان خود بدهید. اشخاص معرفی شده از طرف شما، با وارد کردن کد مربوطه میتوانند از افر های اختصاصی استفاده کنند، و شما نیز بعد از خرید ایشان میتوانید ۲۵% ، ۵۰%، ۷۵% از مبلغ واریزی ایشان را دریافت نمایید.
با این روش شما میتوانید به راحتی با آوردن حد اقل ۱ کاربر جدید برای سرور های اختصاصی آوا یا مجازی از ۱۰$ تا ۴۰۰$ تنها برای همان کاربر دریافت نمایید.
برای اطلاءات بیشتر لطفآ به لینک زیر مراجه فرماید. و یا با ما تماس حاصل فرماید.
۱.برنامه کلی بازاریابی
HugeServer.com برنامه سهامداران (در اینجا به عنوان "برنامه" نامیده می شود) است به منظور تبلیغات محصولات و خدمات ارائه شده توسط HugeServer طراحی شده است. در مقابل برای ترویج خدمات ما ، HugeServer به مشتریان کمیسیون یک بار برای هرکاربر معتبر وابسته به شما را میپردازد.
۲.استفاده مجاز از سرور ها
با تکمیل این تقاضانامه برای برنامه ، شما تایید استفاده از ابزار تجاری قابل قبول و قانونی برای ترویج محصولات HugeServer میکنید. استفاده از ایمیل های ناخواسته (یعنی اسپم) ، تبلیغات در وب سایت ها شامل مواد غیر قانونی یا ترویج فعالیت های غیر قانونی است . همانطور وابسته به این برنامه شما توافق می کنید که علاوه بر این شما هیچ ادعای نادرست را نخواهید داشت و یا نقض حقوق مالکیت معنوی بر روی هر وب سایت شامل لینک به HugeServer.com. ذخایر HugeServer حق از باطل به حساب سهامداران ، در اختیار خود را دارد.
۳. طریقه / روش پرداخت کمسیون.
پرداخت های کمسیون همیشه ۱ ماه بعد از فروش سرور و معرفی مشتری به ما میباشد. حداقل کردیت مورد نیاز برای دریافت هزینه ۱۵۰$ میباشد، که شما میتوانید ۷ ام هر ماه درخواست واریز ان را داشته باشد. و یا از این کردیت در سایت ما استفاده کنید. پرداخت ها به حساب پیپال و یا حساب بانکی ارسال خواهد شد.
به عنوان مثال :
بازدید کننده از کلیک بر روی وب سایت خود را وابسته به کد لینک برای رسیدن به HugeServer.com و خرید یک سرور اختصاصی برای 250 $ ماهانه در ژانویه 1 را وارد کنید و کد تبلیغی که ما آن را به شما بدهد. با فرض معامله تقلبی نیست و یا متهم به عقب و سرور مشتری هنوز هم فعال است و در حال ایستاده خوب ، شما می توانید پرداخت پورسانت خود را برای این سرور در مارس 7 دریافت خواهید کرد. پرداخت کمیسیون در این فروش 250 $ خواهد بود یا $ 62.50 (سطح 25 ٪ پرداخت) ، $ 125 (50 ٪ سطح پرداخت) ، یا $ 187.50 (75 ٪ سطح پرداخت). سطح پرداخت حجم وابسته است ، لطفا به ما سهامداران پرسش و پاسخ برای جزئیات بیشتر.
۴.لغو سرور از طرف مشتری و یا درخواست برگشت هزینه
در صورتی که مشتری از طرف شما آماده به هر دلیلی درخواست برگشت هزینه و یا لغو سرور برای ماه 2om را داشته باشد، کمسیون به شما تلق نخواهد گرفت.
کمیسیون در حساب شما با توجه به موارد زیر به شما تلق نمیگیرد.
لغو قبل از پایان ماه دوم
تعویق در پرداخت هزینه ها توسط مشتری
غیر قانونی بودن اکانت به هر دلیلی، شخص غیر حقیقی، شخص مجازی و ...
استفاده سرور به عنوان مواردی که با بند ۲ قوانین تناقض داشته باشد.
۶. تغیر در قرار داد.
HugeServer حق تغیر این قرار داد را در هر زمان خواهد داشت. و شما میبیستین به این قوانین پایبند باشد.
ویرایش توسط HugeServer : May 23rd, 2011 در ساعت 23:50
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2011 18:27
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : کسب درامد از ۱۰$ تا ۴۰۰$ تنها با فروش یک سرور.
قوانین کلی وبسایت و قوانین مربوط به این بخش رو اگر بتونید به صورت فارسی در اختیار بگذارید ممنون میشم .
-
-
عضو دائم
آیا نیاز به ضمانت برای حداقل فروش توی یه بازه زمانی هست ؟
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-

نوشته اصلی توسط
CYB3R
قوانین کلی وبسایت و قوانین مربوط به این بخش رو اگر بتونید به صورت فارسی در اختیار بگذارید ممنون میشم .
در همین تاپیک اعلام میکنیم.
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
آیا نیاز به ضمانت برای حداقل فروش توی یه بازه زمانی هست ؟
خیر.1 ماه میتوانید 1 فروش داشته باشید و ماه دیگر هیچ...هیچ اجباری وجود ندارد.
-
-
عضو دائم
هر ماه نسبت به تمدید کاربر پور سانت ارائه می شود؟
-
-

نوشته اصلی توسط
irlogo
هر ماه نسبت به تمدید کاربر پور سانت ارائه می شود؟
خیر.تنها 1 بار پرداخت میشود.
-
-
درصد خیلی بالایی میدید من با هاستینگ های زیادی در این رابطه کار کردم همشون بین 5-20 درصد سود میدن ... ایشالا بتونیم واستون فروش کنیم :دی
-
-

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
درصد خیلی بالایی میدید من با هاستینگ های زیادی در این رابطه کار کردم همشون بین 5-20 درصد سود میدن ... ایشالا بتونیم واستون فروش کنیم :دی
با سلام.
حتی در آینده نیزدیک بیشتر نیز خواهد شد
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
حتی به شما تخفیف نیز میدهیم که براحتی بتوانید کار کنید.
در صورتی که هرگونه سوالی دارید لطفا ذکر کنید.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
همچنین میتوانید مارا در Facebook و Twitter دنبال کنید.
-
-
عضو دائم
خوب اگه اینجوری باشه که من میتونم واسه سرور های شخصیم هم ازین امکان استفاده کنم (مثلا یه سرور)(اگه ضمانتی وجود نداشته باشه)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
May 23rd, 2011, 21:57

نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
خوب اگه اینجوری باشه که من میتونم واسه سرور های شخصیم هم ازین امکان استفاده کنم (مثلا یه سرور)(اگه ضمانتی وجود نداشته باشه)
متاسفانه این کار مجاز نیست که برای سرور های خودتون commission بگیرید ولی میتوانید از تخفیفات استفاده کنید.
-