-
Ipv6 برای ساختن vps
من با ساپورت لیزوب تماس گرفتم گفتم 64 IP برای ساختن VPS روی یک سرور نیاز دارم گفت باید از IPV6 استفاده کنی و این آی پی ها رایگان است.
دوستان ممکنه راهنمایی کنید کارکرد IPV6 مثل IP های معمولی است؟ مشکلی با vmware و openVZ نداره؟
همچنین چرا این نوع آی پی رایگان است؟
مرسی
-
-
May 23rd, 2011 19:57
# ADS
-
پاسخ : Ipv6 برای ساختن vps
برای esx(i) باید فعال کنید و سپس سرور را ریبوت کنید.
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
سایت و سروری که IPv6 هست از ایران قابل مشاهده است؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WebArts
بستگی به شبکه ای داره که کلاینت در اون قرار داره.
توی ایران الان خیلی از ISP ها مشکلی با این موضوع ندارند.اما IPv6 در هیچ جای دنیا هنوز به طور کامل در سطح گسترده عملیاتی نشده.
حتی بعضی از Domain Registrar ها هم تازه دارن خودشون را برای Ipv6 آماده می کنند
-
تعداد تشکر ها از Techno Pars به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Techno Pars
بستگی به شبکه ای داره که کلاینت در اون قرار داره.
توی ایران الان خیلی از ISP ها مشکلی با این موضوع ندارند.اما IPv6 در هیچ جای دنیا هنوز به طور کامل در سطح گسترده عملیاتی نشده.
حتی بعضی از Domain Registrar ها هم تازه دارن خودشون را برای Ipv6 آماده می کنند
پس با این حساب از IPv6 باید صرفنظر کنم؟
-
-
مدیر کل
اگر شما از اون ISP که اینترنت دارید درخواست کنید IPv6 بهتون بده و بتونه ساپورت کنه میتونید ایپی های Ipv6 رو ببینید .
در ایران 4 5 تا شرکت هتسند این توانایی رو دارند .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Vahid
اگر شما از اون ISP که اینترنت دارید درخواست کنید IPv6 بهتون بده و بتونه ساپورت کنه میتونید ایپی های Ipv6 رو ببینید .
الان شما یک IPv6 میتونید به ما معرفی کنید که توی اینترنت باشه ؟ که ping بگیریم ببینیم ISP ما پشتیبانی میکند یا خیر
-
-
مدیر کل
شما اگر در حال حاضر با ipv4 توی اینترنت هستید نمیتونید همزمان ipv6 رو پینگ کنید .
یا
کد:
2620:0:1cfe:face:b00c::3
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Vahid
پس در حقیقت فعلا نمیشه روی این آی پی حساب کرد چون مشتری ما باید سایتش از تمام ISPها در دسترسش باشد.
آیا این نوع آی پی محدودیت سیستم عامل هم دارد مثلا آیا دارندگان win98 و winXP می توانند سایت با آی پی وی 6 را مشاهده کنند؟
-
-
May 24th, 2011, 11:47
مدیر کل
آیا این نوع آی پی محدودیت سیستم عامل هم دارد مثلا آیا دارندگان win98 و winXP می توانند سایت با آی پی وی 6 را مشاهده کنند؟
بله بستگی به سیستم عامل هم داره که ساپورت بکنه یا نه
ارتباط مستقیم با من :
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید